返回列表 回復 發帖
仲有呢... 睇番你嘅介紹  --> [李若彤係有啲大家姐風範,做M Club之首幾合理。其實大家唔好太在意佢啲歲數咯,保養得幾好嘅啦係咪?].. tvb now,tvbnow,bttvb  j* B% w# w( a
我覺得佢做M Club 之首合理.. 因為佢個樣仲老過我姨媽.. 我姨媽今年52歲雖然 ...
. V  Z6 U5 _' k0 |% Kwww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-1 02:07 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) p( t+ m* Y: d0 g0 l$ A
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" d7 j! Y3 Z4 V! b' R
大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。公仔箱論壇4 x( q3 Q' [! ]4 e8 t' {
公仔箱論壇/ c9 T% Z* _! _, Z" J
阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
& u; @8 I: L0 |- L* }" Atvb now,tvbnow,bttvb
1 T3 p" _0 y9 \5 l6 k( Q, k# g$ h公仔箱論壇至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁噃.....
愛戀沒經驗今天初發現。。。
; U0 C" S! v; X4 i: @( @" @5 ywww1.tvboxnow.com單曲循環中tvb now,tvbnow,bttvb& L: r& V, v  _9 T( m- b, o
chy25 發表於 2014-4-30 07:02 PM
' ]9 s: x1 P9 @9 {3 M. V+ P$ S
& u8 W$ S4 @/ F7 owww1.tvboxnow.com係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。
5 T$ G  `! S$ [, D& ~www1.tvboxnow.com
, u) ^. d0 S& R$ d: G/ }5 ]tvb now,tvbnow,bttvb
+ q7 k1 F) D' w6 T3 M1 r  k公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb7 t/ C" e2 S% `
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
1 r$ z) G' ~: M  N' B
3 X1 y5 G9 H2 r3 M陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!公仔箱論壇3 \" Y; e5 Q7 v9 e8 [
大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
www1.tvboxnow.com0 j9 f# K4 }  R& U1 |: g
咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」公仔箱論壇, R0 x. m# m# E. m8 ?' u* ~
www1.tvboxnow.com' V3 I9 S$ u9 T8 D4 C

+ M( P' L0 Y# S8 z- k; S! v真係有拳譜參考架。
8 k5 R& g+ H; g9 N6 Y3 q. c公仔箱論壇公仔箱論壇) T) V6 o& \& a
「初鍊」
, G+ V9 a' k3 t8 Lwww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
* \! _6 W# U0 N' C* Q- ltvb now,tvbnow,bttvb「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
www1.tvboxnow.com5 t6 G: c& S2 B
出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子   $ D% B6 [7 _( s3 n& }1 Y* G0 b( V
2826645www1.tvboxnow.com2 Q7 N8 Q. F1 t2 q5 Q( B
9 _3 X# G0 ]3 ?2 Q  Y- N7 ?) T/ h. @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
( M7 b5 ~+ P& X7 b! m4 w% ]www1.tvboxnow.com哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。
公仔箱論壇9 D; K  ~8 M7 f2 G+ Z9 ], k
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
' U6 W2 ~1 y4 ?% m9 S( J& j
有無放大鏡TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- E7 l3 G. E; F7 c. D! P
chy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
; P$ f1 D+ P  B% V) P
哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。
7 G" z, z, z1 A' F9 e2 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-7 12:05 PM 編輯 7 G8 I2 n& t2 r! T, S" p4 w+ D* y
tvb now,tvbnow,bttvb8 F1 c- G- m  I& I0 B1 U( b. N
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...tvb now,tvbnow,bttvb9 i8 K! p* D' O7 X3 g
大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
- @7 B! ]+ Y; o) Ptvb now,tvbnow,bttvb
4 x$ Y$ B& [9 H; r1 S1 p/ @# Y0 T" }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀,成個黑面神咁,細佬你代我醒多佢一野吖,唔該晒你。
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?# Y8 u) [+ i) p" L$ T" X; n
; J2 U0 ?; G! M5 r' n  W: {tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" s4 e) w2 b/ R7 k3 u2 A
佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪www1.tvboxnow.com0 v3 K) Q8 B, v+ f+ N9 B
大文細佬 發表於 2014-5-8 12:45 AM
2 T! Y$ a! {/ h# |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
小詩又拍廣告www1.tvboxnow.com, |0 P" s5 f4 |3 Z
6 Z0 R7 q7 x/ h  [, l! r+ X( s公仔箱論壇www1.tvboxnow.com7 g% Q# l3 _' s) p5 T; C
咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 u# N4 k: W6 |' p: g* B* g/ R
大文細佬 發表於 2014-5-9 01:01 AM
6 F# [5 R8 o8 {
咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?
; a  S  H) z5 N- ?: V8 a+ t* A( o" aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。玩時玩你小心啲喎。
想讚選角出色,形態上呂姍同張慧儀好有母女相,我好有興趣想比較張慧儀十年後,個樣同現今姍姐會否有七成似?
* y' x. [. j1 i

1 W6 v# T6 Q, Q* b0 b" d2 j  Ewww1.tvboxnow.com