返回列表 回復 發帖
& e+ z' c2 c$ G# ?0 y) I! r
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
5 ~- f- O( x/ D( L1 F; S) Z) |# G+ h公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
. [, i9 r  v0 X& e; N. RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ K1 c8 Q! p3 F1 Y. E* Y2 I- L! {
因為佢地兩個對眼神似人
1 ?( J1 k) h7 k# \9 b公仔箱論壇眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
  P  m" d9 n, Y5 ?www1.tvboxnow.comhea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...
4 l' H0 r' ^& @& j5 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
公仔箱論壇# p+ n# f+ F7 g( w0 s! M9 D+ `  R) L
tvb now,tvbnow,bttvb& h& T& I$ e  n& Q& y9 D* E
咁我由十一集先至睇lu..追睇番4集.. 勁失望唔想睇落去.. 見mb BB呢個comment.. 考慮下十一集開始睇
《名門》遇「暗箭」公仔箱論壇/ k8 |  A, A$ S$ ^7 V$ q
: Q7 J" t- L' @& G7 Gtvb now,tvbnow,bttvb「暗箭」係指HKTV套《選戰》。HKTV選喺11月19日開台,擺到明係挑戰人家TVB台慶正日,勇氣可嘉,聽講挑機之作就係講本港立法盒及特首選舉奇情實況嘅劇集《選戰》 。 唔知《選戰》呢枝「暗 ...
) F, R: g7 E+ f4 k公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-18 04:10 PM
tvb now,tvbnow,bttvb8 G  [( h2 M3 U, B

! l& S; \: v1 S% t; ]tvb now,tvbnow,bttvb就係因為佔中...呢套劇有政治劇情..想了解下啲人嘅政治手法.. 我睇過一啲政治人物嘅手法.. 恐怖到你唔相信...  加上有李心潔.. 雖然未睇過佢嘅戲.. 受姨姨影響.. 佢話呢個女仔做戲好好.. 而且我又覺得佢幾靚女.. 所以好想睇.. 唔知公仔箱有無torrent可以dl架呢?? .. 呢度連網上HKTV都無得入
公仔箱論壇% k9 H' B; i( x' f
大文細佬同mnb1123兩位應該去睇《選戰》,雖然套劇唔係完全反映香港現況,但不竟同時局有啲啲關連吖嘛,睇完當解吓「思鄉情懷」都好吖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 Y* a8 z+ H- J2 w  x- o

. L* S4 K( o" x" N8 l9 }- U+ P細佬你快啲睇番心潔啲舊戲吖,佢好有光芒但演技自然唔造作,非常正斗。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ c" N0 C" D% ^7 E

' v0 }7 ]) M) u  L( a! yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我 ...
3 K; y& b$ T0 t  ztvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-19 02:31 PM
tvb now,tvbnow,bttvb7 `% j6 I  y' a# u" y& _7 u8 i
; X; r/ o. S( I2 I
見鬼.. 恐怖片巧驚驚.. lam lam你睇咗選戰喇?? 好唔好睇呀?? 網聞話好好喎!
6 G7 r8 D4 p* s" \' r! ]' L
公仔箱論壇8 f1 I+ n/ q! c0 r! _
係呀,啱,甚至由13集開始都無大影響。) D1 o! N! V( f5 ]7 d0 o# k+ N
3 v3 n" Q( S$ z) ?8 d
啲角色跳樓又話唔死,撞車又話唔死,空難又話搞錯,成棚人冇穿冇爛「棟」番晒喺度。
) M- w' f* I2 Z! ~6 E( F公仔箱論壇# }3 b3 r* t1 U! Y# D9 v
最大轉變係李佳芯連女都「必」埋出嚟之嘛。tvb now,tvbnow,bttvb1 K$ Y' c1 @* c! [0 u7 m2 L% Q! f
+ k: e$ W- ^$ O公仔箱論壇 ...$ v# a8 {) Z3 d
leekwoklam 發表於 2014-11-19 02:49 PM
tvb now,tvbnow,bttvb# i2 v* {; W+ ~# }

3 V8 h1 {1 t4 ?" v1 V6 ^9 w+ P0 vwww1.tvboxnow.com咁神奇?? 啲人大命不死, 必有後福呀!
lamlam, 我一次過追晒咁多集喇... 唔明點解Hugo要殺Dr. Ho 喎..殺人動機係乜??  殺咗Dr. Ho對佢有乜好處?? 殺唔殺Dr. Ho, 蔣勵都係鍾意佢架喇...   如果只係為咗似佢以前嘅殺父陰影.. 又再起殺機.. 咁佢應該有心理病喇.. 要睇心理醫生

評分次數

• timmaxsing

" M% u; h' F: otvb now,tvbnow,bttvb糯米治木蝨,形容得好好吖。% J1 p) [+ \4 R8 O0 o5 @$ e
leekwoklam 發表於 2014-11-25 04:04 PM
+ F# M1 }* I9 [4 D, V1 o9 d; }: _www1.tvboxnow.com公仔箱論壇* F* v  ^2 T# s
唔好笑定欣响套劇嘅性格呀.. 因為我都試過好白痴咁死心塌地咁對一個花心賤男架.. 有時愛情就係會失去理性.. 真係奇怪.. 依家唔會lu