返回列表 回復 發帖

中國湖北武當山風景相片

,  描述: 開心分享
中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗www1.tvboxnow.com& `' C6 Q' E8 D! N8 v% ^
www1.tvboxnow.com% _& i* K( M8 r6 s
www1.tvboxnow.com; z$ P. e$ M; R
tvb now,tvbnow,bttvb. p- p/ c/ \+ T# E

+ u4 V# {- w2 A4 Y7 Gwww1.tvboxnow.com如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。公仔箱論壇; D6 H. I% W! C. x" P
henrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
, \3 @, N8 s2 Q" w; U

* j$ \2 F9 ^* d9 N2 F# K公仔箱論壇我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去
) d: E4 b4 R4 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。k23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
1 d, x: R" ?( f! l& t. w/ `, TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 |$ }. n( X  M& |! p6 b. d
個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。

評分次數

• dxb

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架tvb now,tvbnow,bttvb1 t% ~  v- {- u
dxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
; n4 o9 Z# O6 T% \, d4 a1 y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( X. H( F" c2 V9 W
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!9 w% |) f( T* g) K6 I: X+ T6 t
online82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
公仔箱論壇2 i7 J4 f: h$ d' H

0 m( _/ P# E0 J1 m: PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........
9 b6 _" k3 k1 W公仔箱論壇wep1543 發表於 2009-6-30 07:30 AM
2 V9 f% E$ x0 m. b$ o- P6 ^( {
2 E4 Q7 M' I, }8 T! B9 [www1.tvboxnow.com呢個你要問我啦﹗因為我有去過,安全係ok既,起碼無迭落黎呀嗎﹖

評分次數

• dxb

6 [! V* `; ~2 _, J
" Y& m4 s6 h1 T: {6 K& T

, [% n- A6 U0 P9 V; s3 f4 F4 D9 [公仔箱論壇雲頂聽講話幾靚o架喎,有幾會都想去玩下
+ y. ]- {: Q+ @* H; f' m! a& i2 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。dxb 發表於 2009-7-5 02:01 AM
7 Q7 A$ q2 Q$ K! r
  k$ P3 n5 v( l2 @8 u
我有雲項既相片呀,下次同妳地分享呀﹗

評分次數

• dxb