返回列表 回復 發帖
刚才,係威係势,依家见到靓女就唔识吵
cck_my 發表於 2011-3-2 08:20 PM
只有david與我2人,他又失中了,有人來還不留人嗎,女人相就是女嗎,你惾啊.
你也sin走几個鍾,得我一個惾佬呀

美女也走了,各人也sin了,

1小時無人回帖,我也sin
美女也走了,各人也sin了,

1小時無人回帖,我也sin
tvbckbt 發表於 2011-3-2 09:45 PM
tvbckbt兄你響邊, 快d蒲頭同我大吵一野!! 今日又要搵食喇!!
畸形人類研究科
他無派錢,無氣,今天你自已來,我sin先
他無派錢,無氣,今天你自已來,我sin先
tvbckbt 發表於 2011-3-3 09:56 AM
咁算喇, 去其他地方..
畸形人類研究科
原本想選三位了~~~沒人吵~~

tvbckbt兄最賞臉~~所以決定tvbckbt一個人獨得開貼大獎三千萬tvb幣~~
tvbckbt         29 秒前         TVB 30000000 元                 積分轉出

希望大家賞臉來吵~~獎金我不會少給你們喔~~

tvbckbt兄最賞臉~~所以決定tvbckbt一個人獨得開貼大獎三千萬tvb幣~~
tvbckbt         29 秒前         TVB 30000000 元                 積分轉出

希望大家賞臉來吵~~獎金我不會少給你們喔~~ ...
7878 發表於 2011-3-3 02:59 PM
只有我一人,無甚意思,是想大家一起吹下水,錢是其次功勳最好有

tvbckbt         29 秒前         TVB 30000000 元                 積分轉出

希望大家賞臉來吵~~獎金我不會少給你們喔~~ ...
7878 發表於 2011-3-3 02:59 PM
忘記多謝,金錢全收
忘記多謝
tvbckbt 發表於 2011-3-3 03:11 PM
老細你就好喇, 咁你一個同樓主吵啦, 反正我都冇份..閃喇.
畸形人類研究科
不是來跟我吵~~是大家一起吵~~~
go2david兄拿到 吵輸獎
go2david         5 秒前         TVB 30000000 元                 積分轉出
家陣我條氣唔順, 要搵人吵喇, 錢其次, tvb快d出來......頂!
畸形人類研究科
老細你就好喇, 咁你一個同樓主吵啦, 反正我都冇份..閃喇.
go2david 發表於 2011-3-3 03:17 PM
你錯喇,你只是吵得少,他說了首3天都有獎金,首天是我.
快襯人少,這2天必有收獲,一個月就難講,回來,回來,
今晚7時再戰一回
go2david兄拿到 吵輸獎
go2david         5 秒前         TVB 30000000 元                 積分轉出
7878 發表於 2011-3-3 03:21 PM
有錢人萬崴,我要閃一陣
你錯喇,你只是吵得少,他說了首3天都有獎金,首天是我.
快襯人少,這2天必有收獲,一個月就難講,回來,回來,
今晚7時再戰一回
tvbckbt 發表於 2011-3-3 03:25 PM
今晚唔得閒喎, 夜d番去睇下你響唔響度, 無論如何都要大戰一埸!!火都嚟!!
畸形人類研究科