返回列表 回復 發帖
今日再新開始
tvbckbt 發表於 2011-3-3 07:08 PM
無錯, 吵勁d聽日一定有!!!!!
不過今晚可能又tvb兄win晒因為我就閃喇!!!
頂.....
畸形人類研究科
我地係唔係好似調轉左... 派錢唔係我地話事架喎...
roberton888 發表於 2011-3-3 07:09 PM
鬼叫他不回訪,我們才上演屈人事件簿話題
鬼叫他不回訪,我們才上演屈人事件簿話題
tvbckbt 發表於 2011-3-3 07:11 PM
佢可能忍身..... 都未定架...
佢可能忍身..... 都未定架...
roberton888 發表於 2011-3-3 07:12 PM
所以要吵起他,屈他錢,總共3億
話Q知啦, 總之係唔係都吵左先講!!!
畸形人類研究科
go2david 發表於 2011-3-3 07:17 PM
我們要完成3天任務,取版主7878共3億
go2david 發表於 2011-3-3 07:17 PM
好啦... 我支持你地.... 加油呀...

我出去食飯先....  返黎再同你地一齊炒過....
好啦... 我支持你地.... 加油呀...

我出去食飯先....  返黎再同你地一齊炒過....
roberton888 發表於 2011-3-3 07:23 PM
c U
不,先打版主7878不公平
david吵一下就有3000萬,我吵了3吵應該有1億才對,

首先今日補回我差數,2是今天獎金增至1億
tvbckbt 發表於 2011-3-3 06:29 PM
7878是楼主,唔係版主,吵到乱晒龙
c U
tvbckbt 發表於 2011-3-3 07:26 PM
我都閃先, tvb兄你吵住先, 有緣今晚再吵過..
畸形人類研究科
cck_my 發表於 2011-3-3 07:29 PM
Sorry 健仔不過你入到泥都吵下啦, 幾好架, 你睇下個個都扯晒火喇!!
畸形人類研究科
對不起是眼花

好在有直叫7878,請諒
他為什么不自已出來聲明
原來此版有人來,歡迎再次回來吹水2天
對不起是眼花

好在有直叫7878,請諒
他為什么不自已出來聲明
tvbckbt 發表於 2011-3-3 07:33 PM
小心... 當佢出黎個陣.... 你可能比人扣左分囉...
小心... 當佢出黎個陣.... 你可能比人扣左分囉...
roberton888 發表於 2011-3-3 07:35 PM
咁又唔会,呢度无王管架