返回列表 回復 發帖
原帖由 crashersus 於 2008-1-5 11:24 AM 發表

我先保留我果票啦...过年前我会去投卑你.依家观察住先....
哈哈哈!还是看看他的努力先啦!:014:

回復 #914 crashersus 的帖子

好的好的
原帖由 洛仔 於 2008-1-5 02:16 PM 發表
好的好的
加油啦!:onion31: 表现好一点啦!
原帖由 ljw1982 於 2008-1-5 05:42 PM 發表

加油啦!:onion31: 表现好一点啦!
一定一定

放工la太子爺
原帖由 洛仔 於 2008-1-5 06:01 PM 發表

一定一定

放工la太子爺
你摆多D心机落黎...我地实掌你喀......whao...你又知拒系太子爷??:014:

回復 #920 crashersus 的帖子

我地尋晚係度吹水嘛..:onion14:
哈哈哈!见笑啦!
快点来吹水啦!
原帖由 ljw1982 於 2008-1-5 10:33 PM 發表
哈哈哈!见笑啦!
快点来吹水啦!
haha

你唔會好似hide版主咁要同阿記闘帖多ar嘛...
原帖由 洛仔 於 2008-1-5 10:46 PM 發表

haha

你唔會好似hide版主咁要同阿記闘帖多ar嘛...
haha!!!我也会啊!所以多多来吹水啊!
我看你这么得空啊!

回復 #924 ljw1982 的帖子

haha我真係好得閒
原帖由 洛仔 於 2008-1-5 10:57 PM 發表
haha我真係好得閒
哈哈哈!那你有没有玩虛擬股市啊!:onion18:
初初有la

玩左個幾week

好冇引lor:019: d$又5可以扲出嚟

冇la...而家d$好似全部放晒係唔知英超定利物浦果度

都有百令2百萬ge:019:
原帖由 洛仔 於 2008-1-5 11:03 PM 發表
初初有la

玩左個幾week

好冇引lor:019: d$又5可以扲出嚟

冇la...而家d$好似全部放晒係唔知英超定利物浦果度

都有百令2百萬ge:019:
我看那边也不能玩啦!因为那边太多的BUG啦!:019:
下...我見你咁問...仲諗住你係大惡...跟你揾食添
原帖由 洛仔 於 2008-1-5 11:12 PM 發表
下...我見你咁問...仲諗住你係大惡...跟你揾食添
哈哈哈!我只是想问问你而已啦!
跟我就找不到吃啦!
现在给那些会用BUG的会员玩到完啦!