返回列表 回復 發帖
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。
% |6 [& q* X. d& r我比你估啊``` ;)
公仔箱論壇" _3 ]( B! z) {
睇你間房既房門 你應該吾係香港

回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[tvb now,tvbnow,bttvb$ F$ z5 W! Q, M
又唔見你同我TALKK*!! www1.tvboxnow.com+ m# C; j# t8 {
心 淡 了............ * ~~
o甘你覺得我本人呢..?www1.tvboxnow.com' A0 Z& v; m! g: r' ]. j. H) T6 p
-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...www1.tvboxnow.com( j' j$ K7 x+ z! s; [( b
,,我唔多鐘意keep相係到......., ]4 v  T: H: _+ A& C
唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。 & X( D2 p1 m, @9 A( n
o甘你覺得我本人呢..?tvb now,tvbnow,bttvb3 \' U! u( D8 \7 Y. x8 }. I
-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...3 o) c. n' N3 p
,,我唔多鐘意keep相係到.......
* R) H& M. L! k4 Y% M2 Otvb now,tvbnow,bttvb唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
2 F8 S* H2 i, w3 l3 |0 O% c本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
下.. VIP* 又點做嫁..?*
% W% f) \3 X. V6 f2 A) e) z, s$ Q2 @tvb now,tvbnow,bttvb有大把人靚過我係到..
5 a7 R2 g8 o/ S6 ]8 V一定唔會贏既.. = =
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。
' M( W( {5 b# r# o& G5 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下.. VIP* 又點做嫁..?*
; J+ _5 P) P9 n# h3 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有大把人靚過我係到..
( Z& W; a: ]# i4 ^, z+ y  LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一定唔會贏既.. = =
" I+ l) V( k9 D4 Stvb now,tvbnow,bttvb哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到
3 X! u+ D# r8 i) K" fwww1.tvboxnow.com我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既
" N8 U! K; Q0 H/ M點都有一票喇,你係咪係外國嫁TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! m* m4 D2 c0 G9 `1 w. H- n

' \; G( D" k5 T[ 本帖最後由 dororo 於 2007-7-29 04:55 PM 編輯 ]
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。
( n0 D# k' k+ y1 mtvb now,tvbnow,bttvb我太樣衰啦...
: s: X9 T5 \. o. Y- `" v公仔箱論壇D都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...
; w+ D' K( v: k: hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
换照片了啊..!!!!
- m# W. i! I; L( a* Y9 Otvb now,tvbnow,bttvbpretty..>!!!:014:
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。
- c$ D) p5 k7 B1 h有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[
% @, e8 |% Q# U又唔見你同我TALKK*!! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: a* Y5 s* i- @5 ~
心 淡 了............ * ~~
tvb now,tvbnow,bttvb7 [/ m, i  r& e  A+ _& H; D

1 L' n8 _9 G4 [; m, J2 n公仔箱論壇 我邊有啊。。。
& E+ J" }2 q7 W0 o: A; C我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦tvb now,tvbnow,bttvb4 w4 p/ \& y# H! ?, o
區係長輩嘛~~www1.tvboxnow.com! N& Q. w  y. d- G) E( C7 g
我當然係要卑返少少面區
6 q0 v/ c/ i# e  PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。(唔好同區講啊)www1.tvboxnow.com' W# K& z5 l7 ?! P
好啦e+同你TALK啦
& H: A1 U3 D0 q& @- btvb now,tvbnow,bttvbe~~ 你又換佐相啊?
1 Q+ u2 v+ j4 a: ^3 O  vwww1.tvboxnow.comかゎぃぃ です~~ tvb now,tvbnow,bttvb, U, V! m; M: ]2 R9 r
幾時得閑出黎陪我行街姐
& N( F: f1 g) a7 k. s- ?" R我等你啊
第二張笑得好靓
琦琪, 我知你係邊個啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' |0 B1 g. ~* A" i% Y' i: P% x+ ?4 v
=_=我有你msn嫁tvb now,tvbnow,bttvb  ]$ Y8 }! k5 u4 a/ r
我兩三年之前用[email protected]呢個msn嫁 www1.tvboxnow.com/ k* q. p5 i  c4 Z
  d) ^( L1 R# H* @2 `# Y
我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -
, J+ D2 Y( \& H0 T0 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- |$ q2 r, Z( _8 Z7 C0 c1 h1 ^% ]4 ltvb now,tvbnow,bttvb估唔到係度見到你=0=
( Q' U; n" p$ g6 g8 u0 Z( Y* J/ twww1.tvboxnow.com
2 p+ d+ b% v" {" N2 D公仔箱論壇[ 本帖最後由 jwxie518 於 2007-7-30 04:27 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼
, ]' C8 D  @3 }: ?. U& xtvb now,tvbnow,bttvb2,3年前已經識得人??? tvb now,tvbnow,bttvb2 D2 G$ c4 D- Q, X" F
我地得閑過去談下區
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。
$ X. [9 g& P  d# Z0 n 原來你比我仲狼tvb now,tvbnow,bttvb# K* h1 @: [6 n; O. t
2,3年前已經識得人??? www1.tvboxnow.com  x8 T3 _: P  r( p7 }3 v$ b
我地得閑過去談下區
www1.tvboxnow.com; ^) R, k4 _9 ?; k6 y' f
公仔箱論壇$ ]% `, v. ~- J- ?$ P! _
其實我同佢無乜傾計嫁-.-
. y3 ~+ }; S% b+ M" l/ l, d' k公仔箱論壇我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=
. N& m. E6 x- v, F) BN年前的事
长发靓女:014: tvb now,tvbnow,bttvb& K7 A/ V2 y$ k/ r
   最仲意第2张@@~   好靓
冬来,雪倾城;爱来,情倾城...
冬过,雪化水;爱过,情化泪...

回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??
& N. K7 D; M6 k+ Htvb now,tvbnow,bttvb定係區到過紐約???