返回列表 回復 發帖
day 2... 晴 60.0 F

返工要打卡.. 放工要準時~~

準時返工係份工嘎基本要求, 準時放工係對自己嘅基本尊重!!

I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
---我中意呢句,正是我的座右铭,当然希望时时做到啦
條骨都無佐lu
深刻反映香港2+社會實況.
JackyNelson 發表於 2011-2-18 10:29 PM
甘即系咩啊
條骨都無佐lu
---我中意呢句,正是我的座右铭,当然希望时时做到啦
lhy92725 發表於 2011-2-18 10:42 PM
我就鐘意第二句多D...   " ... 準時放工係對自己嘅基本尊重!!"

係香港, 好難做得到架.,...
所以我米话希望日日做到咯
條骨都無佐lu
我就鐘意第二句多D...   " ... 準時放工係對自己嘅基本尊重!!"

係香港, 好難做得到架.,...
roberton888 發表於 2011-2-18 09:50 AM
頸係 香港講民煮
所以我米话希望日日做到咯
lhy92725 發表於 2011-2-18 09:53 AM
我日日做到

2+ 冇得 O.T  , 嚴重影響收入
如果有补水又偶尔发生都无所谓
條骨都無佐lu
如果有补水又偶尔发生都无所谓
lhy92725 發表於 2011-2-18 10:04 AM
2+O.T补水好似乞咁...
我日日做到

2+ 冇得 O.T  , 嚴重影響收入
JackyNelson 發表於 2011-2-18 11:03 PM
你仲講, 日日返工就上黎吹水....

請你個間公司都..唔close都算係咁啦...
2+O.T补水好似乞咁...
JackyNelson 發表於 2011-2-18 11:08 PM
有得乞好过我水都悟水下
條骨都無佐lu
你仲講, 日日返工就上黎吹水....

請你個間公司都..唔close都算係咁啦...
roberton888 發表於 2011-2-18 10:08 AM
我最勤力+啦~~

d 人 ...
寧可人知,莫俾人見。明明是無事可做,但還要故意扮得很忙似的。做人甚艱難!
你勤力食早餐啊
條骨都無佐lu
5食早餐, 5夠力去勤

应该食完先返公司架嘛
條骨都無佐lu