返回列表 回復 發帖
24歲果然好細wor, 一樣卜卜脆
我个同事是接近郊区的乡下地方的男仔
都成29岁先结婚,虽然他D亲戚兄弟比老人家催到结佐好耐
條骨都無佐lu
本身都冇諗住咁快........真係上年同佢去美國探佢屋企2個長老果時..........

突然唔知痴左邊條根就去左做傻事........

由此證明美國太自由都唔係一件好事
其實我都比人催左好耐......由未遇到洪太開始.........可能因為我哥身體問題唔會有下一代.......將D期望比晒我
呢家广州都好自由架,罗个身份证就OK架啦
條骨都無佐lu
其實我都比人催左好耐......由未遇到洪太開始.........可能因為我哥身體問題唔會有下一代.......將D期望比晒我
WAI鬼 發表於 2012-7-12 09:46 PM
甘家阵比你屋K嘅长辈恨到啦
几时是预产期啊
條骨都無佐lu
又係一個係美國閃婚嘅人
果陣已經識左幾耐??
呢家广州都好自由架,罗个身份证就OK架啦
lhy92725 發表於 2012-7-12 09:50 PM
唔洗排期?即刻可以簽紙?
甘家阵比你屋K嘅长辈恨到啦
几时是预产期啊
lhy92725 發表於 2012-7-12 09:51 PM
應該2-3月左右.....成2個幾月先發現
又係一個係美國閃婚嘅人
果陣已經識左幾耐??
blacker14tt 發表於 2012-7-12 09:53 PM
2年左右
唔洗排期?即刻可以簽紙?
WAI鬼 發表於 2012-7-12 09:54 PM
吾使排,基本上平时嘅(即系吾系话咩121212呢D或者2月14日之类的),去到就可以办到
條骨都無佐lu
吾使排,基本上平时嘅(即系吾系话咩121212呢D或者2月14日之类的),去到就可以办到
lhy92725 發表於 2012-7-12 10:01 PM
咁快..但我地外人應該唔得吧
2年左右
WAI鬼 發表於 2012-7-12 09:56 PM
咁都唔算閃婚, 我有個HK朋友係美國vegas某酒吧識佢老公1小時, 就即刻去註冊搞掂
咁都唔算閃婚, 我有個HK朋友係美國vegas某酒吧識佢老公1小時, 就即刻去註冊搞掂
blacker14tt 發表於 2012-7-12 10:06 PM
咁快.....好好奇佢地而家點
其實好多朋友仲未知 包括當初做媒人果個