返回列表 回復 發帖
DAVID 好久沒見你 你還好嗎? 領便當了嗎

萬聖節快樂

https://scontent.cdninstagram.com/vp/6c2623156c4bc8f0642095a2b8509722/5C66AAF5/t51.2885-15/sh0.08/e35/s640x640/44470656_313367309392851_76119676426 ...
BeiDouChef 發表於 2018-10-31 01:45 PM
记得吃了晚饭才去参加萬聖節派对
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
5年無上來
5年無上來
DD74 發表於 2019-6-6 04:43 PM
欢迎回来
欢迎回来
4461 發表於 2019-6-6 05:37 PM
你好喔,4461
現在水區最活躍的老鬼還是猫猫, E生..... 老金, 陳生都冇上來了吧
現在水區最活躍的老鬼還是猫猫, E生..... 老金, 陳生都冇上來了吧
DD74 發表於 2019-6-10 01:38 PM
我100%肯定您是豆腐佬go2david!  
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
我100%肯定您是豆腐佬go2david!  
HENRY_168 發表於 2019-6-10 01:57 PM
Henry啊終於有人記得我了我忘記了密碼用唔番舊戶口啊
Henry啊終於有人記得我了我忘記了密碼用唔番舊戶口啊
DD74 發表於 2019-6-10 02:06 PM
多些回來就有人記得您啦!

忘記了密碼可以求管理員幫忙!

5年來為什麼不上來?
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
多些回來就有人記得您啦!

忘記了密碼可以求管理員幫忙!

5年來為什麼不上來?
HENRY_168 發表於 2019-6-10 02:15 PM
通知了管理員但未回覆..
這5年發生太多事啦, 搬屋, 轉工也有幾次了
畸型人類研究科
通知了管理員但未回覆..
這5年發生太多事啦, 搬屋, 轉工也有幾次了
DD74 發表於 2019-6-10 02:23 PM
有沒有結婚?  
有沒有結婚?  
HENRY_168 發表於 2019-6-10 02:41 PM
那時都已經結啦…你有美女介紹?
畸型人類研究科
豆腐佬,今日乜野日子啊
條骨都無佐lu
那時都已經結啦…你有美女介紹?
DD74 發表於 2019-6-10 02:51 PM
啊! 原來以前已經結了,失敬! 失敬!

現在有幾多個小孩子?

您還想要美女!?  出軌的下場很慘架!  
认识美女就未去到出轨嘅、
出轨要实证架,一日未有一日都唔算
條骨都無佐lu
豆腐佬,今日乜野日子啊
lhy92725 發表於 2019-6-10 03:02 PM
咁耐唔見,抽個靚水先
畸型人類研究科