返回列表 回復 發帖
港劇現在已經幾乎比國內劇超越曬啦
我幾耐唔睇過港劇了,系最近睇返出兄弟
lhy92725 發表於 2018-12-12 10:30 PM
我都係呀!
有什么网站可以下黑白片?
4461 發表於 2018-12-12 04:57 PM
你仲睇黑白片....? 差利.....?
记得果阵有新闻话警方做野, 神坛啱好在果段时间无更新港剧 从果段时间后连港产片都静晒
大啦叭 發表於 2018-12-12 07:12 PM
神坛...點解我唔知到有呢個坛既? 我多數係tvboxnow 下載 !
去上下乜乜治療課程,自學自醫
CC517 發表於 2018-12-12 10:05 PM
未好番呀...? 陰功囉....保重身體呀 !如果有時間和精神, 去港澳新聞區玩 "活動"呀 ! 係我個簽名度去到㗎 !
基本上系呢個方向啦
呢個世界免費嘅午餐有時系唔啱嘅
lhy92725 發表於 2018-12-12 10:29 PM
我好同意 ! 所以論壇有時有廣告彈出來, 我都好明白 !
所以有时有D野比钱买其实系心安理得D
條骨都無佐lu
有無睇呀呢度有得下載
CC517 發表於 2018-12-12 10:01 PM
依家好少睇剧集
港劇現在已經幾乎比國內劇超越曬啦
我幾耐唔睇過港劇了,系最近睇返出兄弟
lhy92725 發表於 2018-12-12 10:30 PM
甘国内剧又几有人情味,节奏都几好噶。
神坛...點解我唔知到有呢個坛既? 我多數係tvboxnow 下載 !

manyiu 發表於 2018-12-13 12:39 PM
神坛即系本网站。有时打开网页就唔郁得,仲唔系神神地咩?

評分次數

• manyiu

基本上系呢個方向啦
呢個世界免費嘅午餐有時系唔啱嘅
lhy92725 發表於 2018-12-12 10:29 PM
其实网页弹D广告出来, 都系网站收益维持费啦, 做得好广告多会赚钱噶
大啦叭 發表於 2018-12-13 07:12 PM
主要系老表發功遮
條骨都無佐lu
其实网页弹D广告出来, 都系网站收益维持费啦, 做得好广告多会赚钱噶
大啦叭 發表於 2018-12-13 07:16 PM
呢度D廣告的確比較多咗D
條骨都無佐lu
甘国内剧又几有人情味,节奏都几好噶。
大啦叭 發表於 2018-12-13 07:10 PM
都系一DD架咋,有D我都睇唔落
不過勝在選擇多
條骨都無佐lu
大啦叭 發表於 2018-12-13 07:12 PM
唔怪得啦!原來給你封神了
外星貓E生
未好番呀...? 陰功囉....保重身體呀 !如果有時間和精神, 去港澳新聞區玩 "活動"呀 ! 係我個簽名度去到㗎 !
manyiu 發表於 2018-12-13 12:44 PM
你個簽名去唔到架唔同區
外星貓E生