本帖最後由 limkl123484 於 2013-3-8 08:19 PM 編輯 公仔箱論壇0 t1 v+ _! h) p: Q- g& ~' G9 a
& l* b" j7 G) i" H# {3 c, S; u
. v V x7 g/ w/ O6 r, W; p: [7 e# T
, J" c% Y" b$ |$ t% O4 r* F2 Z吉隆坡中央医院最近发出通告,禁止全体职员在交通工具与医院范围
( A0 x! G( M0 R4 m0 o: `tvb now,tvbnow,bttvb内,张挂含有在野党的标志与标贴,违者可受纪律处分。公仔箱論壇0 }% W( ?' ~% r- S
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ D7 R' K9 b5 \, t8 b7 y9 P
Pengarah Hospital Kuala Lumpur (HKL) Datuk Dr Zaininah Mohd Zain mengarahkan kakitangannya agar tidak memasang pelekat parti pembangkang di kenderaan atau di premis hospital.
: c' D. {( S* U9 Utvb now,tvbnow,bttvb 7 S, j' R+ F$ V3 W" z
Larangan berkenaan, yang dikuatkuasa melalui surat bertarikh 4 Mac kepada ketua jabatan dan ketua unit hospital berkenaan, memberi amaran untuk mengenakan tindakan tatatertib ke atas kakitangan yang ingkar.
$ {: {9 R& j0 J0 f- Dwww1.tvboxnow.com TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, Q% c9 @* ?! I' w
“Ketua jabatan atau ketua bahagian atau ketua unit adalah diminta untuk menasihatkan anggota di bawah jabatan atau seliaan masing-masing supaya mematuhi arahan ini speenuhnya dan juga menasihati bahawa tiada anggota mereka yang melanggar arahan tersebut,” surat itu dipetik.
# x5 U7 L% T0 M1 i' Wwww1.tvboxnow.com Satu laman seliaan kerajaan negeri Pakatan Rakyat, TV Selangor dalam satu laporannya hari ini mengesahkan surat itu dikeluarkan Zaininiah.
& S+ m1 d* o7 {9 A0 J- X3 I9 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 / i+ y+ h8 Z, A7 ?4 x% \
“Tv Selangor menghubungi pejabat Timbalan Pengarah HKL dan Pembantunya, Nur Hazlin Mohd Yunus mengesahkan perkara ini,” laporan itu dipetik.
3 |3 m9 H3 w+ a# N: T" ~公仔箱論壇
3 t& x Z/ b/ {8 A% H V1 d 这份由吉隆坡中央医院院长再妮娜(Dr.Zaininah Mohd Zain)于本月4日发出的通告,表明禁令即时起生效。+ y! H( Z* C$ A, h9 b7 T0 ?9 v
tvb now,tvbnow,bttvb/ N$ ?) o- P: ?2 [9 u, u1 n
有关通告印有隆中央医院信笺头、再妮娜的署名与签名 |