返回列表 回復 發帖

有冇人出左S4?

我本身都想買S4, 但見到D報導講好似好多問題, 請問有人出左嗎?部機有冇事??
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lagwww1.tvboxnow.com& p3 F7 ?3 v9 Q0 f9 T- n
一百蚊 發表於 2013-5-20 06:32 AM
公仔箱論壇9 g, X! m4 y/ ~- o
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
7 [( b; ^8 |' S/ Y: t. f( PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-5-20 06:58 AM
www1.tvboxnow.com3 _) D1 ~3 W, a4 f" R- T4 r
唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
- P' d3 y" E: M4 |2 l8 gwww1.tvboxnow.com唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
# b3 g8 D6 f! O0 b) Z3 }tvb now,tvbnow,bttvb米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
4 M- k6 M, C. u
聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
% L) z; z6 i* ]( t" B/ ^' u# w7 E' Mwww1.tvboxnow.com下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
+ q: O! o9 U8 m( rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
" T" b, A5 }1 T6 f0 i# Stvb now,tvbnow,bttvb我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@
& b; U3 \3 m: C( m" x' O  [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
, t, f6 {% l+ J9 e7 W公仔箱論壇聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
1 \' L8 U. t' w7 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:32 AM
7 Z; R3 r0 m/ C# V7 h' R
下, 咁萬一燒左底板就慘喇, 維修又要錢
www1.tvboxnow.com6 I$ t# f. G; O& n" C% d
我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
; O1 y( k% G/ N' rwww1.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:33 AM
# K! \) N+ `9 [' @# j4 Qtvb now,tvbnow,bttvb咁衰?咁搞法如果16gb都未必夠
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 N' A% L4 P: T+ G) g' T- s  m
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
# G9 k* t' x% F6 @: \公仔箱論壇i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
& ^3 j$ D+ E: d9 c, p: `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过清!!!
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@公仔箱論壇3 C) H! y7 w1 F
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順dtvb now,tvbnow,bttvb$ g8 V, c6 U, S0 K
i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
7 M! S6 ?7 O2 R公仔箱論壇one係咪最新個部?tvb now,tvbnow,bttvb4 T- @6 I+ k. r0 U
呢部好嗎?
. Y" s" W  R+ |: ~' fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
, V2 Z" w0 {6 dwww1.tvboxnow.com晴天陰天 發表於 2013-5-20 08:28 AM
www1.tvboxnow.com9 \6 t( L% C4 ^
咁不嬲3星既mon都係差d既...amoled mon既通病
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过 ...
: V; A0 l6 Q2 i$ `8 M( o# Y: |! Xwww1.tvboxnow.comsyrinx 發表於 2013-5-20 08:30 AM
, X2 V. K1 L" X* K) ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁麻煩...係呢..咁新功能係咪冇咩用??