返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買公仔箱論壇0 Q: J/ E$ D% s+ Q$ m8 h* q
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
. E# F0 l4 {; zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
. g, t# g: Z: G) _; g# U鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
www1.tvboxnow.com0 ^3 y2 }" G" E7 Q6 K
我睇過廣告好似話係叫htc sense?tvb now,tvbnow,bttvb& V+ u* @2 k( T8 V  K+ X
不過htc邊部好?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 N5 j1 m$ @# N6 Y
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
' f7 G* H2 F7 S, y( O# R公仔箱論壇不過htc邊部好?; i  N) {: ?# o0 V1 j, Y
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, _& Y" b2 A6 q6 {3 c5 R  ^
係呀
$ h2 P( m8 _8 C+ W$ C: [; I6 ctvb now,tvbnow,bttvb依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
  E& k% A, v+ Z# L
咁htc既話邊部好呀?@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 m' q7 }7 I5 B) V1 e
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
0 o2 P1 c1 e5 p$ a1 M. D+ \公仔箱論壇【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
7 x, w0 }7 h0 f7 \" h7 A" J$ r. ]tvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。公仔箱論壇, k, N: \0 U' E
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 m5 X9 G/ B% V7 |% i
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正& o8 [, g0 q' T2 b: w
不過香港都有蝴蝶咩???
4 c- \( |) E& O2 c- e1 i. g8 z( f
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
1 @/ s* k' j* CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過香港都有蝴蝶咩???
& u; i+ J- w) W0 M  a* ~9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
( E) Y+ `2 }* Q有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
( o* I2 ~% |0 s
係呀tvb now,tvbnow,bttvb5 A0 t$ }& i1 E
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱www1.tvboxnow.com8 ^+ F; `) O) ]+ |. A
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
1 f9 r6 l! F' N3 v; z( c4 U# _3 K
個個都話one@@
% N1 r2 w1 E/ S" Q" t0 k' Htvb now,tvbnow,bttvb我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
$ D, U1 @, A; R: y/ sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。tvb now,tvbnow,bttvb, y! T. }! \8 {
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
. W0 C5 m5 Y0 u$ |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
tvb now,tvbnow,bttvb1 _8 _$ {3 ?8 y# d
個個都話one@@www1.tvboxnow.com0 t% V$ j: s4 I- z* `/ h
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ y* `" f5 E# I+ `( Z! Z
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
www1.tvboxnow.com; l; X) U# d4 n8 O& @" e/ [5 h
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
- x( y( A0 H: x; \! g' X! [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
/ Y2 c7 @! X4 d" v! z! y( Qwww1.tvboxnow.com特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
www1.tvboxnow.com5 S) s. s7 t+ {% z
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 a7 V) M, N) D- x. P. j
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
1 a: G7 a% Z6 o公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
- c+ H+ O: i9 l# t3 r; k( WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
6 ~9 S, b# p* k) e6 e  |: A例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag