返回列表 回復 發帖
原帖由 shannon0730 於 2008-3-3 01:23 PM 發表
谢谢lyhui~
kawaii...
welcome~~我地係姊妹~~~~唔洗咁客氣:014:
~~支持富贵之家,豪气之族~~
大家記得叫多D靚女來參加~~~ 期待更多的靚女~~
~~支持富贵之家,豪气之族~~
Darkn3t ,可以跟你做个朋友吗????
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-3 07:38 AM 發表
有新女wjolene 放相上去。
但是还是很少参赛者。:019:
大家好發散晒身邊 ge女仕朋友~~ 黎參加~~
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 shannon0730 於 2008-3-3 10:57 AM 發表
大家快去叫你们身边的朋友来参加~
妹妹,家姐,妈妈,婆婆,姨妈,姑姐,女友等等都可以参加~
只要参加就有奖,介绍朋友也可以~
重重有赏~
我都會有小小回報
原帖由 shannon0730 於 2008-3-3 10:59 AM 發表
迟些可能有我最喜爱的歌手,明星,演员等等。
或是我最想去的地方~
有什么意见欢迎提出来哦~
提意良好者,私人送妳 小小  回報
原帖由 lyhui 於 2008-3-3 11:01 AM 發表
放心:019:
我為左支持盈盈同Shannon...我嘟會去參加
lyhui      好Q~~ 開頭幾幅睇落好細,跟住又突然大個女左~~    好多謝妳參加同支持
原帖由 DownAngle 於 2008-3-3 07:50 PM 發表
曳曳la~~ 點解唔同我做朋友或者其他人?:onion03:
消息:

募請各位,密切留意最新動態~~ 大家可以討論下妳最喜愛佳麗~:onion31: ~

原帖由 shannon0730 於 2008-3-3 04:04 PM 發表

楼主在29/02/08发帖,Kimkim8037在01/03/08发帖,两人都是成人4仔 - 族员.
楼主feimia0之前时常参加我族的活动,所以已经短消息给他问问了~
有一名参赛者将会正式被内部取消资格~
也从我们的活动名单封杀~
这消息是让大家知道我们搞活动是公正的~
详细内容请大家不要乱猜测~

所以美女买少见少,快快把你身边的美女介绍来~

特别奖赏~任何人支持我们的活动将特别被允许参加我们家族之后的所有活动~
              但只是她们而已,不包括她们的家族(若她们的家族不在我们的名单上)
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

xiiaovonxz 好可爱!
我支持盈盈。
原帖由 shannon0730 於 2008-3-4 00:40 發表

有一名参赛者将会正式被内部取消资格~
也从我们的活动名单封杀~
这消息是让大家知道我们搞活动是公正的~
详细内容请大家不要乱猜测~

所以美女买少见少,快快把你身边的美女介绍来~

特别奖赏~任何人支持我们的活动 ...
可以把被取消资格的参赛者照片删除掉吗?
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
原帖由 DownAngle 於 2008-3-3 19:50 發表
我经常说一句话,tvbnow论坛就像一家人。。除了灌水者外,所有人都是我的朋友。。不如我们等你最少回到原始人的等级再谈这个问题。。
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
原帖由 Darkn3t 於 2008-3-4 11:03 AM 發表

我经常说一句话,tvbnow论坛就像一家人。。除了灌水者外,所有人都是我的朋友。。不如我们等你最少回到原始人的等级再谈这个问题。。
:014: 果然有大姐的风度。。。