返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...- X4 Y& N7 d3 v( f
大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
7 {- V* h8 P4 K$ L7 r# b! N7 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
3 L5 s1 k+ Q; y$ a( _$ b8 i) M, k6 A 公仔箱論壇  S8 E' X+ B3 o$ c2 i5 R; Y
見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
. Z8 H$ g7 L* n
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。www1.tvboxnow.com! U7 [9 m9 n1 G1 d# f! ]6 _
  ...公仔箱論壇. M1 U. n, u& j9 [# i, I
leekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
1 ]- E  F$ F* t/ W& i0 Q; @
& R0 L+ a1 ~9 O& a  z$ L% |- K& w) W
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!
4 e; h5 c) o0 O/ T+ ntvb now,tvbnow,bttvb2677290
3 n: B! X, k, d1 R& [leekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
tvb now,tvbnow,bttvb0 z. s9 x3 A; h
公仔箱論壇8 U; ]/ o! R0 @4 z2 p! Q- p

9 z0 j  P  [# `" R, `你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
' ?2 ]; f, x4 b" A/ ?5 n

4 l3 `7 `5 k# I" M% k公仔箱論壇  k/ R& {+ b3 }: x* t2 l
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話% T1 h# L2 Y/ ^8 T4 _4 k  j+ W& j8 T
LastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
公仔箱論壇( g" E! b: u# Q) U% f

0 v5 R( B& h% W9 C. ]5 [- L# T公仔箱論壇多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
, B* O6 {2 v. htvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb- y3 e& Y7 _: ?! `% V3 b3 q! p! |
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
; n' {/ I1 L! Q+ Q公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
tvb now,tvbnow,bttvb' @; f* T$ @" \2 b) K$ u. F# B" C9 b
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! u( u$ O& @4 k! @7 ]
tvb now,tvbnow,bttvb' }' a7 `/ K6 {5 J7 P4 g+ {/ V
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 05:14 PM 編輯 公仔箱論壇6 m5 @+ C0 U# ?. A3 h

8 @  n# ?+ N4 W% h% n" M$ Y公仔箱論壇
; k& z$ ^; s+ d1 ]1 Q! B2 l

' R3 F8 k8 ^4 otvb now,tvbnow,bttvb邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
- m* \4 I+ N+ QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
5 {5 K  Y9 u# S% q& S. W# W

/ z& c4 W; R( Y9 w* R, y, ]公仔箱論壇3 x& j5 E" ]# f) l
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
. f% @/ g" H' w+ C
0 |$ E3 g  I0 j) c3 O# MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 03:07 PM 編輯 公仔箱論壇6 a; i: S9 _' ?

& ~' v# m8 N8 s2 Z其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
" D8 y3 z# Q- ^" M
" G3 ^  b) Q' h; ]; h  awww1.tvboxnow.com
4 L0 C+ g/ k& S. }1 y- Q9 Ltvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) Q3 }4 m. P  K2 G, ?& F
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
5 C3 T8 }8 W: s  r  u# Awww1.tvboxnow.com
, I" ^9 b) n, n2 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% ^% I' D' k+ I9 E
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
5 M( O6 h/ L" b! H) v4 [1 _! @# B; M) _www1.tvboxnow.com
# i" B! \% c, K8 d6 twww1.tvboxnow.com我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...公仔箱論壇7 r  x) K. F9 E1 N, e. I; b! g6 m
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
5 O  L& U2 _4 z: w2 h公仔箱論壇www1.tvboxnow.com9 `7 \( G: ^# J0 T$ r% j
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?tvb now,tvbnow,bttvb. M$ f1 c. }# K. U5 p
26789497 S, g0 h' L( m. _0 Q

0 ^- b0 z& @9 I. P3 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 R* U- s1 j- u, T) j公仔箱論壇" u! a, f  c0 q" V
leekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
公仔箱論壇- d6 V& h2 u0 Y: ^$ C
www1.tvboxnow.com* {3 l2 r( u, F1 @5 m
一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
/ H- q. N. l5 i: V- X
5 T% K, o5 @7 n7 s! ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: K4 M# k1 x5 p# R: }3 O8 s
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
! _" S. [- D. _- J5 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。LastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦tvb now,tvbnow,bttvb/ f$ A! [1 W" p# E# _* `
唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦
4 i1 c* T1 D6 a3 Ltvb now,tvbnow,bttvb唔買鹹魚包比你吃
: D1 c' t; x- J7 g4 kwww1.tvboxnow.comrrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 P4 V  ]" r7 j: {+ K2 y

* ]  }+ w# W: A3 o  c公仔箱論壇
$ Y5 j$ Y# {/ K& a" @! K+ \( r$ W$ wtvb now,tvbnow,bttvb咬咬化身做高天寶
/ R  e) E3 q, c1 H7 G1 V3 ~. Rwww1.tvboxnow.com公仔箱論壇* N" V5 H6 o, b2 K0 v: J. q& C
www1.tvboxnow.com4 ~* j. _  ~; d
咬咬化身做高天寶TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, r) [/ a1 i9 Z+ G6 a' c) }
LastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃
  }" t1 `1 N9 u0 R/ B; Lrrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
- z0 y* q* U4 f& c/ F! O$ q# O
1 J, c# b' F4 U2 c! |9 Y0 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. K1 z; S5 f* y& Gtvb now,tvbnow,bttvb你留打呀?