返回列表 回復 發帖
# V0 a/ V* N# v: K- @/ g' d* |! B8 Etvb now,tvbnow,bttvb! y2 T+ F: Y* L- ]9 n8 b: Q4 r( P1 V2 x
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!2 ]1 h5 j' q% Q/ b* ]! a, g
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:27 AM
! v, O& A& W3 i# ?+ i都係名稱1個冇乜作為
' |& K. ]4 Z  N* W, q; O都係名稱1個冇乜作為www1.tvboxnow.com( ~. {- a- M8 h
rrliew 發表於 2014-2-26 06:22 AM
公仔箱論壇0 x+ a2 T5 |" ]+ z/ R
咬咬兄你好,
. \3 G& ~$ B/ }2 ?8 N5 n一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
tvb now,tvbnow,bttvb- w9 S' K# M7 J1 ~: J" f! W( B

& D8 N, X# L3 o1 a! ^, u6 v% f) Jtvb now,tvbnow,bttvb睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...tvb now,tvbnow,bttvb* ?+ v3 H* z# h, H6 c
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
9 ?0 Y( m) N, G( U

& K! u' `" f/ d% B3 d9 e4 d7 m- G/ dtvb now,tvbnow,bttvb無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
tvb now,tvbnow,bttvb4 r# S/ y: `# B; e6 c4 J8 h
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
# U/ s% r1 _. F- t$ a  b5 twww1.tvboxnow.com
2 h2 J: e0 _0 e# U# s8 ~話時話,多謝你派的分,謝謝
* J( u! R6 n7 j& c5 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
7 `" k0 A+ F& t) D$ ^0 q" D5 p' ]www1.tvboxnow.com公仔箱論壇/ W# J3 `" S2 N$ K' A
唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
6 W, B1 e* x4 ?, x. ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咬咬兄你好,
2 y$ j& g5 \. z' X一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉www1.tvboxnow.com) B/ X9 M; ~' v; Y6 c1 k- h9 x
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
冇2個
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
* P: e2 U# {  {' c9 n9 d' x) g
咬咬兄你好,
  L, \1 X: V8 S一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉% P5 u" j, [# n9 U; P
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
. }9 }7 r4 H" A3 Q7 L! @公仔箱論壇
+ _, ]4 |6 r1 k# T$ stimmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
4 @$ D/ y/ j3 ^6 u$ m) @% y) x公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
# x1 P' a& ~; c8 E: ^我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
6 r% s, a5 z+ W0 T/ t6 K* A/ S' f& w! }. {
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
8 i- m6 h" w& r! dwww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
/ n% X+ G+ f  U3 g+ p
哈哈哈,你形容得好好笑...........
! C6 ?- p3 {$ f5 K1 w0 ~: B) s0 J公仔箱論壇 + L6 T7 E8 e8 E6 O$ W: y2 U
無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。
! c$ I0 l) \( I1 [
, W$ X; }% Q; n; _+ |0 n5 p2 ^
( t$ t4 |# r0 S$ h8 H( B公仔箱論壇
. r/ Z$ L6 q# r9 |+ A
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
9 l3 z7 K( @0 Q# K  k! ~8 n. ]
: E) D- L4 F2 C- C公仔箱論壇睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...
- U: T; Z" D) @3 P/ \) F大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
0 j" i" u  q/ R, u. X. a0 L4 Q  Y公仔箱論壇$ P! I7 K: Q# x# L2 v, t$ G$ k' f
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
豬腸
4 d  t) G% H" z: ~' q6 j- x' P1 \大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
6 X/ @. R8 N* t5 s
要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。tvb now,tvbnow,bttvb) o$ K( r7 l8 O, E. Y- `: K
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
www1.tvboxnow.com4 k) a3 Y: \# r- Y3 O

" m8 [- c7 w  ?  b8 F. z( k& e唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既www1.tvboxnow.com: |' M; S- W' Z, b; M1 s5 y
小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
tvb now,tvbnow,bttvb. i# I' X+ ~1 a4 l, ]: r7 S3 z
哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
) O% N1 _- v. ?& x) N公仔箱論壇要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
3 Z% ~  v9 c" kwww1.tvboxnow.com除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?4 A8 R! ]; U8 [6 K
leekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
www1.tvboxnow.com3 l: Q  I* z0 l! K4 |& }! ?9 y2 Z
tvb now,tvbnow,bttvb- L* q4 E/ w5 W: x& s( y
我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚.
) @3 u; [* ^! X% Z# b# |" G呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食