返回列表 回復 發帖
叛逃好好體,2日就追成10幾集,片尾曲刀好好聽,特別系前奏, 公仔箱論壇$ r" A. n- D! p3 g7 L1 U# {! w
维护这场景 给倒转事情1 ?6 i- ]5 p! J7 i! _5 d
容下了抨肇 若无人接应
3 ^) Y& x' Z: _) R背负这罪咎总得装点高兴tvb now,tvbnow,bttvb1 F9 L% `5 n5 b' ?
禾覺得蒙嘉慧似萱萱,有冇人覺得刀似啊?葉婷一出現令我霖起上年年初體果部仁心解碼2,沒記錯果部好似刀有陳港姐

評分次數

禾覺得蒙嘉慧似萱萱,有冇人覺得刀似啊?葉婷一出現令我霖起上年年初體果部仁心解碼2,沒記錯果部好似刀有陳港姐
5 E( ~9 Z4 j( v, ?& T6 p3 W; cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。b1991 發表於 2014-4-5 03:16 AM
" k0 v- e. A7 i+ a6 ?5 T- {4 p; E, LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蒙嘉慧似萱萱?
. ^7 L: n' H+ F1 ?4 G$ r如果以葉婷髮形比較或者有少少啦。
快d到星期一晚啦,一日體一集真系好快體完,希望最後葉婷同carson可以一齊
快d到星期一晚啦,一日體一集真系好快體完,希望最後葉婷同carson可以一齊
1 {# F& S$ e) y0 f* BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。b1991 發表於 2014-4-6 03:41 PM
  Q* [/ l- m5 b) O) \tvb now,tvbnow,bttvb
3 t% q/ c2 U$ U- S公仔箱論壇唔知係咪我的眼光奇怪啲,我真係覺得葉婷同Carson襯啲。
carson終於復活啦,
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-4-9 11:49 AM 編輯 公仔箱論壇0 _1 |8 q9 @: v& Y' n
tvb now,tvbnow,bttvb6 Z) W. A, u5 T
carson終於復活啦,
/ F, j6 F5 n, V8 C4 V, Q: utvb now,tvbnow,bttvbb1991 發表於 2014-4-9 08:06 AM
9 ]* H3 W! ?* x: A% xwww1.tvboxnow.com不過,返咗嚟嘅Carson係唔係原來嗰個呢,請b1991老友及其他網友留意一下本帖最新發展吖.........
) d4 ?3 v. u% R2 K8 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" [  v4 i& |7 z& Hwww1.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
續 ...... Carson, R.I.P.故事二則www1.tvboxnow.com- a6 j1 e& D! N
tvb now,tvbnow,bttvb* ?; L3 N5 m: n$ R
in piece 與 in one piece意思差不多:完好無缺,無穿無爛。
# b+ l1 a8 W- L5 V# V. n5 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以,rest in piece解作乜嘢大家心領神會啦。
0 T6 Z( M/ E- v# g  |& P2 M7 X

1 C. g' Z1 O$ }3 k$ Otvb now,tvbnow,bttvb 公仔箱論壇. y: O$ n$ J* `
- o8 X2 O$ T. f5 Q/ z( ?3 a/ x) V
Carson R.I.P.版本 2
: _3 K: d" ^! r5 I* A) U公仔箱論壇
敖SIR:
有正,安心上路。- ~% u; I) E& E3 L# `7 K
負能量:Carson,一路好走。
4 q7 w& }% l# u' d% ^5 H公仔箱論壇Jessica:rest in peace, my love.
8 D; ^. ]! K' F% h  a+ Z有傑:大佬,rest in piece.
2 r4 k) J2 F, DJessica(微怒):有傑,唔該注意吓你啲英文發音。
5 X* ?. g5 a# `2 Z1 Bwww1.tvboxnow.com有傑:啊!我講過吖。大佬,rest in pieces.* q! M5 }0 c* l; c& l  m
Jessica(大怒):in pieces?你大佬而家比人五馬分屍咩?
$ n/ x& A0 o7 l" Owww1.tvboxnow.comwww1.tvboxnow.com5 d+ x  g8 B$ I, w) {/ g
套劇開始睇唔明人物發展如何,希望唔好爛尾啦.....tvb now,tvbnow,bttvb! T9 A2 J: T6 A
另外比大家先快一步爆少少劇情比大家...Carson是次ATF高層以臥底及通緝者身份入(驚烏)...
1 [) c( k4 {  q) S# g# vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最後是否會為正義以戰,還是出買兄弟或自己呢......睇落去你就知啦
, d* D+ y( e3 X; T" I: R% A% R

估中者可得+10元TVB及+10功勳,未能估中者,可得+5元TVB及+5功勳,有關獎賞會由本區的版主(timmaxsing)派發

~下週一論壇時間20:00截止遊戲

b1 z9 E4 x0 l
tvb now,tvbnow,bttvb: q! H0 B( \: {1 u; `, W
我估B:鍾日嘉(我知錯梗)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• timmaxsing

誰是真正叛徒:我估C:沈志敖
還以為有得選高威 威Sir / K. ?+ @! k1 P, G
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% T5 M. t" N8 ?5 X4 i3 y
誰是真正叛徒:我估E: 莊有傑 (我知錯梗)

評分次數

誰是真正叛徒:我估C: 沈志敖

評分次數

誰是真正叛徒:我估b:jecica

評分次數

誰是真正叛徒:我估C: 沈志敖

評分次數