返回列表 回復 發帖

水區回復帖數高於1500帖,並衝破2000帖特別追加獎金~活動己結束

,  描述: 多謝各位努力創新高及支持是次加開活動

答應了如水區回復帖超過1500就會有特別獎, 如超過回復帖2000就會再追加獎金,
是次加開活動,多謝車車分版支持及同意,所以在該帖"感謝"車車分版
所以開了該帖讓大家再來一次領取獎金
凡於昨天香港論壇時間
(2014-08-08 05:00~23:59)
有在水區或海洋酒館回復過的會員都有獎金
只要在此帖內回復, 便可完成了領獎的程序

所有到來領獎的會員, 都有
基本1500帖獎金TVB$10,000,000+再加追衝破2000帖獎金TVB$10,000,000

就每位會員可得總金額TVB獎金$20,000,000
然後會根據自己昨天在水區或海洋酒館的"戰績",再進行不同程度追加特別賞金
如果沒有在此帖回復的領獎者, 便當作自行放棄論
最後一點, 如上述時間沒有任何貢獻的會員, 在此帖內回復, 並不會得到任何獎金及特別賞金

P.S本人擁有是次活動最終決定權
第一個報到~~
第二個報到~~
型 英 帥 靚 正
抄我, 版權費
btw, 我有冇獎??
我係飲奶奶匿名有無獎金都好,報到先
抄我, 版權費
blacker14tt 發表於 2014-8-9 09:39 AM
無抄,只用咗39%, D金預留咗,有一份派比你啦架, ,
btw, 我有冇獎??
blacker14tt 發表於 2014-8-9 09:40 AM
有你份 ,無我份
J  神 早晨!!

Grace 黎 領獎!! 多謝多謝!!
有你份 ,無我份
timmaxsing 發表於 2014-8-9 09:49 AM
尋日派嘅我自己都冇份
尋日派嘅我自己都冇份
blacker14tt 發表於 2014-8-9 09:53 AM
所以倒轉番,由我操刀派金..... 當然是次再派金活動係要你支持及同意才可進行,也是大家努力下,再創出新高點的成果啦
報到!
btw, 我有冇獎??
blacker14tt 發表於 2014-8-9 09:40 AM
你有最佳貢獻奬! 由J神兄派!
禾黎LMM
十年一刻,一路沿途,感激有你
睇黎睇去都睇唔明咩1500同2000