返回列表 回復 發帖
思琦媽做嘉欣阿(細)媽有根據架。
) L9 c# V& W* c因為思琦係2001年冠軍港姐,嘉欣係2004年國陳際華裔小姐,前者輩份高吖嘛 , ,哈哈.www1.tvboxnow.com) M5 P/ P8 S1 H8 \- C% a. g
2932322TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) J% x9 B# G8 [/ _- ^" m
' W+ K7 {3 g% E9 E: D6 I+ o
www1.tvboxnow.com' @. H# L& N* ^- e0 B) J
leekwoklam 發表於 2014-9-6 02:20 PM
" h- i+ U) u# \  d4 z" y$ h公仔箱論壇
; f& g/ w. s: C$ @- r# g; CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
$ M& n+ I2 a3 cwww1.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb. G: j1 J; Q/ [6 {# A+ |
佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地
) H8 q* t7 k0 uwww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
, S' q: v- I+ Q* J/ Q$ E
男人到30歲後會開始脫髮...
7 W$ r+ ~( F1 q) H還是不明白為什麼女性髮型!
* m. K# G5 @0 S! Y. s# O
男人到30歲後會開始脫髮... tvb now,tvbnow,bttvb9 ?4 ?4 n1 J" _
還是不明白為什麼女性髮型! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  A4 u% h* |% T& x6 @
Pedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:44 AM
4 H( ]8 Y& }. b$ Ewww1.tvboxnow.com係咪啱啱清朝亡咗冇幾耐,佢有啲懷念想留辮.
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-7 03:35 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb7 G# F+ A* S* a' T: ]' Q

& d! y/ c- V$ |tvb now,tvbnow,bttvb
公仔箱論壇; Q, ?. K* c( E/ p! _1 U/ b
公仔箱論壇& P  t* o) K' o; B- G# U
佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地公仔箱論壇0 g+ s6 C: G  ~& @2 y
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
6 |: X" i& m( V) X5 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇; Q$ Q' }7 C+ R% v/ r# x* c
嘉年呢個髮型係咪仲正啲呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇, P5 O7 d  s& G) G$ n" E
阿...細契...會唔會像"唐心風暴"之爭呢?! H5 r) _2 B/ @& ^0 P: T
timmaxsing 發表於 2014-9-6 02:35 PM
9 ]" n7 S' u3 ]. S/ }/ V# y; K' ltvb now,tvbnow,bttvb我諗唔會啩,又爭家產呀?
" P! m3 }7 [2 b2 [6 U: p公仔箱論壇( B' v! M) ?' z/ Q6 g( N- ?, ^& {
睇見呢班演員陣容,我連睇嘅衝動都無www1.tvboxnow.com( r8 G- R5 D/ J2 ?
lhy92725 發表於 2014-9-6 06:04 PM
tvb now,tvbnow,bttvb. c: S/ X0 t2 j) n
貓姐要求好高咁噃。tvb now,tvbnow,bttvb& p( ]  z3 H$ U$ Q/ k; ^4 p; k2 S/ {
咁妳想有邊啲心愛演員參演會正啲呢?係咪祥仔、陳豪佢哋.....呢?7 t  {3 N1 \! n$ U" X: Y
講起阿Mo好似好耐冇見佢...........
/ S0 `+ F3 z" C  Y9 F7 k% |5 P5 Q' y6 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( c4 U5 B2 U8 o( e8 p
不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
) J' E2 S4 h% a& g7 L1 a+ E3 H大文細佬 發表於 2014-9-7 12:35 AM
) t, Y$ ?2 b% z. B. N3 G% V公仔箱論壇
& W5 a; x2 [; l: ]$ ^可能阿老爺杜蔘貪佢有內在美呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
) S6 n; u5 l! k. n- F% v/ Fwww1.tvboxnow.com我諗唔會啩,又爭家產呀?# Z) f; T) i$ M! [$ m3 @; C
leekwoklam 發表於 2014-9-7 03:39 PM
5 G/ Z) C, @7 C, {tvb now,tvbnow,bttvb不一定係爭家產,我覺得該劇可能係爭"名譽"之戰
對此劇本不寄以期望.
看過預告後, 我寧願TVB重播"天梯"
雖然感覺上劇情與一般無線劇集相約,但一眾甘草演員確實期待
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
演員號召力問題 tvb now,tvbnow,bttvb; {+ t# ~3 B% R" |& _' A
鍾嘉欣+黃浩然+陳展鵬+楊思琦=太弱
Looks Interesting. Will see how Eps 1 turns out then I would know if I will continue to watch..
不太喜歡鍾嘉欣的演出,對此劇其實期望不大,主要真是看老戲骨鬥戲為主。如果說以此劇捧鍾嘉欣上視后之位,我想未必可以成功。始終佘詩曼在《使徒行者》的表現更有發揮,相比之下,對《大藥坊》我不敢樂觀。