返回列表 回復 發帖
周海媚(海味)都係其中一個答案。
* d5 k; e0 O# V! \% J公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇" i# x; g' T* H7 M  C) z
細佬好嘢,都可算估中其中一個心目中標準答案,收獎金吖。
+ E; c  t# F% d; E+ }* Y; R: C公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-12 12:03 PM
  Z2 y! {" k- l; B$ c
: _/ P7 ~4 q! l- b
lam lam 多謝晒
3 M3 g& V3 C( \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- L  e6 y  V, u, _: Ctvb now,tvbnow,bttvb但我未答到你第二round問題呀.. 因為未睇
  C$ i+ N/ w0 V" r) |" z( `  d公仔箱論壇哈哈,有創意到極,幾鍾意,請稍等收獎。) x+ n; u% Z8 z3 j, f5 A, Z# x
leekwoklam 發表於 2014-9-12 12:10 PM
3 K* r$ K! {0 G% X3 j6 S: I* k
Thank you!
0 L. `, N. d) [; g+ O杜陸=盜錄,呵呵,玩食字乎,請稍等收獎。公仔箱論壇! m0 _- }. z* ~% q
leekwoklam 發表於 2014-9-12 12:12 PM
: U/ T9 I' m5 W: O; T$ a公仔箱論壇多謝樓主Lee sir
公仔箱論壇8 q; A8 O) [* \: x

/ k) `+ x/ {& P公仔箱論壇lam lam 多謝晒tvb now,tvbnow,bttvb0 q* L1 b- w% }' w& G! n
tvb now,tvbnow,bttvb9 ^3 z% e6 ~. O( G/ i
但我未答到你第二round問題呀.. 因為未睇tvb now,tvbnow,bttvb9 h% m! ^* I' O! U# k# _: Q/ d
大文細佬 發表於 2014-9-13 01:43 AM
4 b5 v! G, r' v0 p+ G* kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔係每一round都係IQ題,但都希望可以加插多幾次。
冰桶挑戰?點同我戰阿。你1314167七個號碼,淨係睇我1123四個號碼就知我响到坐几耐,求其搵D靚一人一口水都淋死你 大佬、阿sir、頂神更加唔使出手
冰桶挑戰?點同我戰阿。你1314167七個號碼,淨係睇我1123四個號碼就知我响到坐几耐,求其搵D靚一人一口水都淋死你 大佬、阿sir、頂神更加唔使出手 ...
. t/ H3 k" j1 |3 }5 Hmnb1123 發表於 2014-9-17 01:33 PM
; |" H% p. H; ^6 V5 W5 e  [公仔箱論壇
. Y, z& |/ }- _tvb now,tvbnow,bttvb話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛 7 H0 q1 N: y7 o+ W

" b+ F  Q* q" b6 b5 O& Kwww1.tvboxnow.com咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 X; E- _: ?# N6 A2 ?

. s) T2 v+ B4 U+ ?+ x$ q公仔箱論壇話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛
# d! Q/ P; ?! \, x
# \& u. k7 w2 C9 \咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?' j) b! d2 H) X
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:17 AM
# `# r0 O7 J1 w- S- O- X* J8 X- `大佬想叫乜都得,唔叫低B就得 呢個名都係求其順手撳出來嘅,貪順手
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:34 PM 編輯 - }6 a4 D: h, H: ?
公仔箱論壇3 R' C- C$ c+ B/ V( D/ f
$ F- j9 d5 n4 j) m, W; T7 \+ H& ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; p. n/ S9 W( OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛
# C: R% ]' U) V! p; gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 ^9 u" P5 ?1 g* u公仔箱論壇咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?4 X, L5 ]: Z$ v- a6 M* ?" C
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:17 AM
& W& x( R$ f) H' d8 c哈哈,冇得出番嚟架啦。
- n+ s: i+ _" V+ g, |BTW宣傳吓。《再戰明天》係電視劇,講懲教署嘅,接《使徒行者》檔架嘛。
繼祖有著背心.. 繼宗無...
5 d/ N2 Q, o6 Z' }5 ~tvb now,tvbnow,bttvb繼宗有吊帶... 繼祖無
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-20 11:22 AM 編輯 公仔箱論壇5 {/ w  u6 H% y2 u3 L, u
tvb now,tvbnow,bttvb+ {; Y; L7 F5 C& F1 A0 c1 |4 X) j
繼祖有著背心.. 繼宗無...
8 R9 w( i" c: h! D3 y繼宗有吊帶... 繼祖無
5 z4 n# X$ _! s+ }% X3 p3 twww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-20 01:53 AM
www1.tvboxnow.com5 _6 J! b# ~, ?" t  v8 X
細佬先拔頭籌,稍等收獎。
其他會員請留意兄弟二人配戴物件及外形上之差異吖唔該。
繼祖有帶手錶 ; 繼宗無。公仔箱論壇4 \( r3 j3 C6 O" P2 ]  x' X
繼祖有帶領帶 ; 繼宗無。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 L" n( r7 F" H/ g, k
細佬先拔頭籌,稍等收獎。
8 N" K$ P9 v: Q4 yleekwoklam 發表於 2014-9-20 11:20 AM
: t. T- f+ k+ G公仔箱論壇www1.tvboxnow.com/ B0 q, ?8 b# ~1 ?" _! v
多謝晒Vandas姐 & lam lam!
繼祖有帶手錶 ; 繼宗無。www1.tvboxnow.com7 k' ~# ?0 o, G8 ~  g/ l. X
繼祖有帶領帶 ; 繼宗無。
' G( h0 a2 k+ {1 }; `# W; {ccw-james 發表於 2014-9-20 05:15 PM
tvb now,tvbnow,bttvb/ W7 Z! f# a  X$ t# w  w
啱啱啱,請收獎金吖。