返回列表 回復 發帖
/ R. X& T  }: K. F" Ltvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 s5 e0 t7 m1 s1 i. M% m
佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!公仔箱論壇) }# D  m9 c) n+ [) K% U. ^# e
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:38 AM
tvb now,tvbnow,bttvb# ^2 h3 f! B( b: [. a# O2 m2 k+ z
係呀係呀,佢啲皮膚好緊緻,笑時亦未有明顯魚尾紋(當然可能有賴make-up),得天獨厚,男人女人都羡慕,我真係當佢未夠3張。
( u8 Y( P" l( m8 t3 [9 d5 `' a& Ptvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb, u% `6 I& _, h( Y- d% B7 D1 M3 n

6 V! V2 i' l+ P# [公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
以前勁~

評分次數

• timmaxsing

这部电视剧真心挺不错
www1.tvboxnow.com3 p. _2 a+ k3 u# G4 r$ r5 w
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
, J% O! V- p" m  @, Y7 n: ^/ ^我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
1 ^$ s1 z& x1 W. @" @tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
# f& i! R) V/ Swww1.tvboxnow.com
3 S3 \/ A4 x! V$ t+ x4 Y0 Gtvb now,tvbnow,bttvb廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
www1.tvboxnow.com+ W8 S( i8 ~8 F$ ?
3 m. [9 O' n  g/ [6 O* y
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
4 X4 [% j0 ^3 z' a- q- Atvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-27 01:26 AM
7 z! K$ Y; |& i9 z+ btvb now,tvbnow,bttvb咁陰功吖?公仔箱論壇& _! B( O4 H8 @7 ]2 `
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
* w- e8 N* h. v2 J7 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb8 q4 e/ E. w& R. D
) F" P+ E$ ]. Y( j4 kwww1.tvboxnow.com咁陰功吖?
. N4 j+ r. x' E4 _- B6 Y但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....tvb now,tvbnow,bttvb1 u1 J6 x0 n+ k
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:28 PM
至少他可以做一隻風流鬼
至少他可以做一隻風流鬼公仔箱論壇3 I4 j% N' K1 s8 }# {
Pedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
. x0 x0 e# w6 u) s8 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% {% P2 j) f9 e7 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 ~5 {2 v2 C3 y
+ `6 \5 Z1 b  o1 j& N
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- a  F. A% K$ p9 H: ?& T. F9 O$ f, h
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
www1.tvboxnow.com1 j$ v1 C) n+ \
20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
3 Q: B) ^# C* Z! r# j9 |20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
& L* [0 V# @& u, ^( Mtvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-9-28 04:31 AM
www1.tvboxnow.com3 X; x% q! {' s+ q" O
20集前編劇用腦寫劇本,20集後用PP寫劇本  
公仔箱論壇. ?+ U2 U- T# \  a

+ B' U2 c( [& a7 j! Itvb now,tvbnow,bttvb佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗4 z( E* O. P: {- \! }
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
公仔箱論壇! Q4 F$ J8 q8 O9 @
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。公仔箱論壇6 v3 P6 A! [) H% T2 I
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
樓主真係好有心機,有咁多圖同字,thanks for sharing~
最好就係原來歡喜哥無死到
2 k( T; z/ e# R' Q) A: Y# o% u歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。tvb now,tvbnow,bttvb' T& F( D& p; Q" J% W, Z  j" D
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....www1.tvboxnow.com* ^, T! I9 u' D% ]9 p* p' P
leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
* v5 N3 _2 J4 X+ D8 c7 z  QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& Z0 U, `3 N+ E& O
聽緊電視喇
+ ^( Z$ ]: g1 I4 v: F' I4 Vtvb now,tvbnow,bttvb歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。www1.tvboxnow.com# i5 m* ]# L2 v& [" i  p; X- {
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
% p! b* [5 ?" x" y: }tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
著草離開香港