返回列表 回復 發帖
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:% f) t! w: l" G# ?  G
猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:
, N2 d: ?- X1 u7 c* C猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。 ...3 T5 ~/ {* Q7 n7 T# C6 a/ i
mnb1123 發表於 2015-3-10 01:14 PM
沒有台灣著名轉灣子彈
沒有台灣著名轉灣子彈
' B8 A! S( }+ F2 \9 I: gPedestrian_A 發表於 2015-3-10 03:30 PM
4 t. t4 |1 s% H* l8 @& L( kwww1.tvboxnow.com係哦,成套劇好多卑鄙手段出晒,仲有一招台式轉灣子彈未出。路人甲大哥心水清" k7 w( B  M' a; [
雖然每個角色都做得好出色,但都係 '來生人'   同  '童話曲'  令人睇得舒服。
我強烈推介第二人生
無人幫我搵百度資源,無得睇呀
6 x1 @2 g8 a+ }1 c1 J公仔箱論壇文武兄幾時返黎呢
條骨都無佐lu
我強烈推介第二人生9 n! H/ j- M% V* m
Pedestrian_A 發表於 2015-3-11 03:32 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) k% M" o1 G5 W8 U/ s

7 a1 x6 z# q* vtvb now,tvbnow,bttvb多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。www1.tvboxnow.com0 R7 F, J/ w! G0 U
www1.tvboxnow.com! r( ^: ~1 G# y( W7 \* N9 l

7 J) e3 s; E  x& m+ uquote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, `. `- l- W* g" o  P9 T
文武兄幾時返黎呢
0 Z# L9 M0 ~3 u# g公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM [/quote]
5 L+ ^3 [4 f7 v# N* ?! b! g) h5 ^6 |
; d+ C6 Q5 K4 F# ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。猫姐,TV分享區HKTV 劇集專區有得下載。
1 u' ^) v4 _% \公仔箱論壇
2 o' Z) B% m6 O, B# V0 }) ltvb now,tvbnow,bttvb多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。
+ @# Z% T" Q# b1 r. w7 rtvb now,tvbnow,bttvb
; l0 a' ]( v  Q
6 r( l  A3 P* p' I3 l公仔箱論壇quote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀www1.tvboxnow.com8 a! M# m' }  u4 N/ u* h
文武兄幾時返黎呢
& l! u$ U; c6 C" v4 L8 r公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM http://www.tvboxnow.com/images ...
) `6 ~6 L, I; o6 a; W: Y; v: D4 fmnb1123 發表於 2015-3-12 11:52 AM
果度D空間下載鏈接我都鏈接唔到架
條骨都無佐lu
thanks for share

評分次數

• timmaxsing

thanks for sharing i just can't wait to watch .
製作的確勝無線好多,可惜唔能睇到最好畫像…
您值得擁有!太狠阿里嘎頭
而家開拍緊電影版, 好期待
没有结局的一套剧
看了这剧,才知道原来选举背后原来有这么多外人所不知的一些活动。。。。。。。。这么辛苦只为了要这为止。。。tvb now,tvbnow,bttvb* s- I+ D- J6 }" \* z3 e1 s1 K" x' {

3 Z7 i. \7 I* q8 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。是真的吗。。。。。。。哎
可惜大陆禁播~~