返回列表 回復 發帖
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:
! [  g4 f' E. p. e: D' X3 Rtvb now,tvbnow,bttvb猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:
6 u# H( m- T$ U5 l. n$ W4 L6 J- n猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。 ...5 }. ]/ K" o7 k" a& j; i5 `" s. ~
mnb1123 發表於 2015-3-10 01:14 PM
沒有台灣著名轉灣子彈
沒有台灣著名轉灣子彈
6 C" |- X: A  U( s" {" a7 APedestrian_A 發表於 2015-3-10 03:30 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 v% A) Z0 E, e, l8 ]3 ?+ ~' A# o/ |
係哦,成套劇好多卑鄙手段出晒,仲有一招台式轉灣子彈未出。路人甲大哥心水清
9 {6 o* _  }2 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雖然每個角色都做得好出色,但都係 '來生人'   同  '童話曲'  令人睇得舒服。
我強烈推介第二人生
無人幫我搵百度資源,無得睇呀
: A# {5 T, d' z) A2 M. u! B文武兄幾時返黎呢
條骨都無佐lu
我強烈推介第二人生
2 _# e" ]; |) S4 @Pedestrian_A 發表於 2015-3-11 03:32 PM
* s0 _' g3 Y0 X3 w) {公仔箱論壇
% Y9 o. h: u3 x7 ntvb now,tvbnow,bttvb多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。
7 C+ A6 O- I, j4 P8 X" a; P: e- Z% M: L7 v' U2 K- x8 m! I
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ Q4 i) o( F2 W3 E! P' Y
quote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀1 e3 F5 Z' b% r. G4 K6 k- Y
文武兄幾時返黎呢5 p  O& L  G/ F# M) ~6 w3 f; _
lhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM [/quote]www1.tvboxnow.com" `5 m1 ~3 @4 R1 ?& Q
www1.tvboxnow.com. K! O2 [5 X6 p- C3 |( ^' X
猫姐,TV分享區HKTV 劇集專區有得下載。
www1.tvboxnow.com+ F- ~* F5 _# t

z, L$ A' Y  TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。
& [9 G) j. ^- ]& p' b" x  k7 z' Z- Y# wwww1.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb* E' c4 Z; A1 j

& E; J/ |- u, M3 k! y; I1 q: X1 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。quote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀www1.tvboxnow.com0 O* ]+ x! t: e0 O4 X3 \: t  [
文武兄幾時返黎呢0 O7 d# {3 `' ]: J  q9 {7 f
lhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM http://www.tvboxnow.com/images ...
! {( }  W# i: M0 L9 c$ J% r# Bwww1.tvboxnow.commnb1123 發表於 2015-3-12 11:52 AM
果度D空間下載鏈接我都鏈接唔到架
條骨都無佐lu
thanks for share

評分次數

• timmaxsing

thanks for sharing i just can't wait to watch .
製作的確勝無線好多,可惜唔能睇到最好畫像…
您值得擁有!太狠阿里嘎頭
而家開拍緊電影版, 好期待
没有结局的一套剧
看了这剧,才知道原来选举背后原来有这么多外人所不知的一些活动。。。。。。。。这么辛苦只为了要这为止。。。
; J/ d5 n  A* O4 ^1 T3 f: U+ `: _7 a3 N) O
是真的吗。。。。。。。哎
可惜大陆禁播~~