返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..
" c3 _  S/ w- _7 I- c* ~5 R, ytvb now,tvbnow,bttvb但係因為好大把頭髮...公仔箱論壇5 j5 _$ d" m3 Q+ w" C' M
而且夏天好熱..* x% ^/ D; e5 i: x! ~; f
我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........1 T+ \/ P* X$ L
剪o左15寸......
% l# H, U" a* d  [. x8 o( bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雖然唔係幾捨得
: p( G- v5 x, Z' J7 {) P8 L6 x但係有d人話都幾得意
+ j' H. \# ]& A8 P) T2 t所以都唔會後悔 =]( @: L& N1 @; S# Q' D. i
比d意見..公仔箱論壇3 `% ]5 |( W/ p7 w* y" D1 n7 x
同埋呢..公仔箱論壇& w: @% f' J5 O" ?  ]  d" `* u0 B
我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....www1.tvboxnow.com( y4 B! U7 T* i& [

+ N4 z6 Y  \; o8 c5 b[ 本帖最後由 Ca. 於 2008-12-11 02:21 PM 編輯 ]

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~ TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 N. A# C) ?# d; |
我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表
3 G6 N0 N7 \  U2 c係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
8 [4 E, ^* S. K0 ~' v3 q% g本來我想剪到咁
$ g7 v- m3 J" O& j* u" j# `但係驚o個個野剪得唔好...
; K) `2 o9 Y) y3 e, Ewww1.tvboxnow.com會好似個.....TB -.-1 `8 b' b0 f4 t: r8 J9 q3 I
所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..
6 I" S8 k4 y, D. s3 utvb now,tvbnow,bttvb我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表
/ v  p* ^6 I0 p  j5 `. mtvb now,tvbnow,bttvb  2 年冇剪..
. Z! }4 A! i' \# ?! vwww1.tvboxnow.com我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
. J9 P" h. t/ U
多謝 =]& n0 H7 s2 `. Y, A" d  @3 ~
我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
9 \5 i9 b6 j6 |1 h8 Y嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表
9 Y: Y$ S0 T+ v% x5 Mwww1.tvboxnow.com唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: tvb now,tvbnow,bttvb2 f! B; T, A' q9 l9 b* J: G
嗨..阿爺,你都系度啊
! L. _6 J2 B9 A! ~) V1 d" E! z' |
多謝; t/ n! k6 I+ M9 l+ C$ ^7 B* i9 Q
我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 l$ U) i2 J7 p% C1 U5 m( L
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
! P1 ^- e' W8 y4 E9 I6 e: cwww1.tvboxnow.com唔...
7 m: w" B2 ]; l. u* VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
5 b- T6 \2 x* f  F! I* y. h應該都幾好睇唔錯喔.
  v2 C+ S8 B) i) z5 S+ X  Q1 {tvb now,tvbnow,bttvb下一次試試看.