返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..tvb now,tvbnow,bttvb: G0 C, R$ @4 E/ d. a3 f
但係因為好大把頭髮...公仔箱論壇0 c* h. y* G! G2 ~3 ^
而且夏天好熱..- @) u4 ?2 y3 R) y- ~
我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........
, |1 e0 E  U) @4 ftvb now,tvbnow,bttvb剪o左15寸......
+ J5 b) M0 `' z8 o* o. }雖然唔係幾捨得TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ~6 }6 t0 N+ {( {% s( _3 F
但係有d人話都幾得意
) ^" n: s! F% {$ v所以都唔會後悔 =]公仔箱論壇& p4 P& ^# S# F$ M4 L
比d意見..
- c5 V, h$ u& Z( L+ d同埋呢..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' {  u5 L) ^! u$ c. H6 g1 Q* f
我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....
2 H% `! {% Y8 H( i- `. [9 ^1 n+ Q9 M$ A5 e" z; q2 a1 `

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~
1 ?; l7 q5 ]6 [" ?www1.tvboxnow.com我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表 ' e/ F6 \, ~2 y, R' H) W( T
係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
0 k; G+ C7 _! _! G* f( p; e4 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。本來我想剪到咁
  G& j. J, c+ ?6 [4 D* G. a$ jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但係驚o個個野剪得唔好...
' `) n: h+ G: N" }) b會好似個.....TB -.-公仔箱論壇1 ?' f( i! S; b0 Y
所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  v0 A' Z: T' P7 B' W* ^
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 J: u5 X# W  a  @( C* Q/ C  Q8 G8 c
  2 年冇剪..tvb now,tvbnow,bttvb4 P: o' G  h6 Q
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
tvb now,tvbnow,bttvb3 J# @1 [% C; s5 T
多謝 =]公仔箱論壇/ {" ]- Y* W( {7 j, I7 Q- Y/ `, b" S
我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
% P# j; o( c8 c1 U  o# @嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表 # Q$ O! ^& j! r& {* A' K/ T4 M/ K
唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
$ `0 Y0 Z9 u. e4 O" J嗨..阿爺,你都系度啊
$ K  s, y: z% V  e; J- t0 q" @1 owww1.tvboxnow.com多謝
9 b# G, z1 S" E4 D4 B. r; yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb% m: h3 l1 A& P, v% l6 h8 @3 i* F
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
tvb now,tvbnow,bttvb& ?2 @* F6 c' O* R
唔...
7 U6 e5 F  E% N' @  ewww1.tvboxnow.com多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.公仔箱論壇  W4 }% b+ A  \: V9 n
應該都幾好睇唔錯喔.
& j2 s3 {" e6 X  Y下一次試試看.