返回列表 回復 發帖

肮脏的垃圾狗如何摇身一变成为高贵的贵宾狗![

一条肮脏的垃圾狗是如何摇身一变成为高贵的贵宾狗的宠物美容过程全追踪!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• rrliew

幸福ღ国度
一条肮脏的垃圾狗是如何摇身一变成为高贵的贵宾狗的宠物美容过程全追踪!{2}

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• rrliew

幸福ღ国度
佢都唔係好差啫
我大牛試過跳落條鴨屎洰游水咪仲嗅
諗起都想........
原帖由 DOBI 於 2009-1-4 04:04 PM 發表
佢都唔係好差啫
我大牛試過跳落條鴨屎洰游水咪仲嗅
諗起都想........   
还不快点带 大牛去 美容。这么嗅。。。
幸福ღ国度
wah~~~好似pretty woman套戲咁ar~~~靚女晒~~~

回應 DOBI 第 3 篇文章

我聽你講過.....好得人驚ar
原帖由 wongjj 於 2009-1-4 04:14 PM 發表
wah~~~好似pretty woman套戲咁ar~~~靚女晒~~~
如果他们很厉害。。pretty woman 的感觉。
幸福ღ国度
個衰仔咪要坐車尾箱等返屋企冲凉LOO....比亞哥鬧死呀
原帖由 DOBI 於 2009-1-4 04:25 PM 發表
個衰仔咪要坐車尾箱等返屋企冲凉LOO....比亞哥鬧死呀  
想到都不可思议。。你还和它睡觉
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2009-1-4 04:27 PM 發表

想到都不可思议。。你还和它睡觉
佢唔止一次架..... 有次去公園.....公園有個湖... 佢追落去想捉鴨仔呀 2次架嘞.....咬咬小心D大牛呀
原帖由 DOBI 於 2009-1-4 04:40 PM 發表

佢唔止一次架..... 有次去公園.....公園有個湖... 佢追落去想捉鴨仔呀 2次架嘞.....咬咬小心D大牛呀   
鸭一定闪。。 DOBI 快点同大牛冲凉啦~
幸福ღ国度
不觉得它没有毛很恐怖吗??
very nice!!!! so pretty now!!! haha.....
Thanks for sharing............
thanks you