返回列表 回復 發帖

[自拍] 貼番張證件相先

呆版既證件相...
; p% K7 h6 o) p3 v8 g8 m! O2 r公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb" d, `, _/ W0 @5 j" g. B& O
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• 鬼鬼

大家义气仔女,唔洗讲野,我顶你,加油加油。。" g& B5 D+ ]8 G6 F9 x
下次贴D生活照来看下。。。www1.tvboxnow.com6 a) X6 y' h3 s8 G; @: ]
多谢分享。。
嗯,頭象細個時可愛d
# ~/ i# y: L$ y0 ]! A
幾好~~~~唔錯唔錯公仔箱論壇7 A$ k( I* C2 k2 r% |8 v& t" B! T. ]
我拍呢d相好恐怖-./-
原帖由 btkoon 於 2009-1-14 03:38 AM 發表 www1.tvboxnow.com  {9 _: u# ]3 o6 q3 L+ h& m8 ^
嗯,頭象細個時可愛d
2 l3 k# C1 x" k6 @$ [% Qtvb now,tvbnow,bttvb
8 A. W, B" Y9 ?$ q- h
- t" S$ {) I6 [) [  X: C$ {5 h- M哈哈  如果依家都係細個時既樣就有麻煩啦...不過多謝支持
原帖由 jwxie518 於 2009-1-14 03:40 AM 發表
8 A6 [& \8 L6 K% h1 z+ Y. [www1.tvboxnow.com幾好~~~~唔錯唔錯8 w9 Q1 K! n8 p
我拍呢d相好恐怖-./-
3 }- s6 _) R- t% }9 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: t# t; I( {2 N) x+ ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。點解啊? 難影??
7 t" f0 X7 j4 |) UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ^1 K% j* f7 w" S4 C- [. [
多謝支持

回應 kenny8534 第 6 篇文章

係啊幾難影哈哈~~~ 我都好耐冇影呢d相啦
it's ok.   not that ugly don't worry.
原帖由 jwxie518 於 2009-1-15 01:53 AM 發表
1 R+ G# B4 X, o公仔箱論壇係啊幾難影哈哈~~~ 我都好耐冇影呢d相啦
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# _: {8 h9 y+ A0 F( s0 x% J$ c
tvb now,tvbnow,bttvb, W4 t% H) H5 {+ j+ Z3 e" s
www1.tvboxnow.com0 q4 R1 P$ p# A  B8 ]( `8 ^
應該幾簡單啊, 就當囚犯企定定任人魚肉  公仔箱論壇- i0 `8 O1 o( K2 Y) b" \

$ X: d( \7 c9 m/ E7 U$ \公仔箱論壇我以前影完都有曬好多張, 但次次要用都溫唔到...
原帖由 wytang 於 2009-1-15 02:57 AM 發表
) J* V" p. R; _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。it's ok.   not that ugly don't worry.
5 Z; F0 h) R$ `$ }. L" g+ p

1 |) V8 p' e+ C( U' JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 H3 M' _$ n. L$ h
Haha.. hope you are right..
thanks
原帖由 KwokLau 於 2009-1-17 04:02 AM 發表 www1.tvboxnow.com6 K7 K! n$ x4 ^  A4 m
thanks
www1.tvboxnow.com5 T% ~% W; \# H+ R! C& M% {

6 j1 D+ h/ y7 O1 U3 jSorry 另到你暈低  
證件相都影得咁好~~~我都好似c仔咁話~~我影呢d相好
look very normal