返回列表 回復 發帖

[家族交流] 駭客遺孤

公告天下各位英雄好漢、好友、前駭客家族队友:小妹近日己從水底將hsl-1拉返上來啦,我哋返來打怪啦,仲帶多兩位朋友來打,而家開咗個新家族“駭客遺孤”,希望大家日後多多支持。

另外,由於沒有打怪太長時間了,日前多得几位好友的支持,出售裝備及送上金錢、倍卡,在此僅向各位致以萬二份感激。
由於新開家族,錢、裝備、及倍卡都缺貨,希望各位有心人可以多多幫忙。

特別鳴謝 : Geai 為我們提供開設家族的資金

評分次數

• kingworld

我也在此特別多謝:pangck、一生何求、kingworld、joesyip1968几位好友,得到你哋支持,我哋先可以順利開到家族,多謝﹗
駛唔駛我幫下你呀!

你要去死唔通我唔比你去咩!
我也在此特別多謝:pangck、一生何求、kingworld、joesyip1968几位好友,得到你哋支持,我哋先可以順利開到家族,多謝﹗
hsl-1 發表於 2010-2-25 12:18 AM
謝謝各方好朋的支持
已送上賀禮賀你新開張
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
駛唔駛我幫下你呀!
pangck 發表於 2010-2-25 12:20 AM
pang 你真好人事呀~~
bbb....long time no see

blueocean 發表於 2010-2-25 12:57 AM
恭喜發財!利事呀
恭喜發財!利事呀
kingworld 發表於 2010-2-25 01:12 AM
你好似大過我, 應該你俾我先岩
順便恭喜你升做分區

已送上賀禮賀你新開張
kingworld 發表於 2010-2-25 12:27 AM
非常感謝你對我們的支持!! 我們會繼續努力打怪的!  
blueocean 發表於 2010-2-25 12:57 AM
HI

好耐冇見呀, 我又返黎啦
你好似大過我, 應該你俾我先岩
順便恭喜你升做分區
blueocean 發表於 2010-2-25 01:20 AM
blueocean]2010-2-25
TVB 100000000 元5秒前積分轉出
恭喜發財!利事呀
kingworld 發表於 2010-2-25 01:12 AM
利事, blueocean 我又要呀
HI

好耐冇見呀, 我又返黎啦
bbb1999 發表於 2010-2-25 01:22 AM
where's wongjj....is she coming back too???

blueocean]2010-2-25
TVB 100000000 元5秒前積分轉出
kingworld 發表於 2010-2-25 01:24 AM
大話精