返回列表 回復 發帖
掌門晚上好!
多謝掌門大禮!!!
mnb1123 發表於 2015-3-20 11:12 AM
mnb兄晚上好.
掌門今日出手甘闊卓啊
lhy92725 發表於 2015-3-20 11:24 AM
都係你地既贊助. 真抱歉, 我都未出一分錢呢.
仲要吾要贊助啊,我仲有2億流動資金哦
lhy92725 發表於 2015-3-20 11:37 AM
多謝貓貓. 暫時唔使啦. 我都有成11億. 都仲有排派既.
等你
chan200308 發表於 2015-3-20 11:49 AM
小強兄啲錢比強嫂鎖住晒. 边有得比喎.
你之前嘅利息可以羅得返啊?
lhy92725 發表於 2015-3-20 11:51 AM
边有得比返? 我發咗電郵比高層, 連音信都冇呀. 我都唔明佢地設個"聯係我們
" 有勿用? 即使唔比得返都回返話唔得吖嘛.
仲諗住贊助你10億, 既然係咁......唯有自己用啦
chan200308 發表於 2015-3-20 11:52 AM
吹水王都要派奬金架, 唔使贊助我啦.
因為老表吾得閒坐系度睇有無來信
只得閒去睇有無人落廣告然後收錢
lhy92725 發表於 2015-3-20 12:03 PM
我都係咁諗. 如果嗰日唔係要急住派發奬金, 我都唔會聯絡佢地既. 之前我都試過幾次唔見咗好多個億, 但唔係急住有用, 所以冇去理. 估唔到今次又自己唔少心中招. 如果唔係得你地解救我地唔知點好.
你真天真, 有人曾經20幾億利息因錯手按錯都冇得俾返
chan200308 發表於 2015-3-20 12:08 PM
唉, 我唔知吖嘛.
我去交豬咯. 明天見咯.
各位早午晚好。 今晚返黎再吹過。
你居然吾識掌門老表啊
下次要掌門介紹過你啦
lhy92725 發表於 2015-3-20 12:26 PM
我边有啲咁醒既老表喎?
踢館搵最傻個果出黎
tvbkk123 發表於 2015-3-20 12:50 PM
最傻嗰個去開咗間吹水王帖, 你去嗰度揾啦.
~ Chef .... thanks for remind me ~
but 125 always forget that  
fls125 發表於 2015-3-20 07:08 PM
make sure don't forget me.
http://www1.tvboxnow.com/attachments/day_150320/15032019049c27339c3ffb4a4a.gif over here is Friday ~ happy hours time ~

Hello ~ ken ~
fls125 發表於 2015-3-20 07:09 PM
125妹妹, happy weekend! do you need to work on weekend?
唔吹得唔得
chan200308 發表於 2015-3-20 07:47 PM
起水區唔吹點得?但唔係你諗嗰啲吹!
掌門在地鐵同人搏鬥緊
lhy92725 發表於 2015-3-20 09:53 PM
一般唔使摶鬥既, 最多等下一班既啫.

BeiDouChef 發表於 2015-3-20 10:23 PM
呢啲又真係幾誇既喎, 边地方黎架?
我這邊地鐵現在也是超多人
lhy92725 發表於 2015-3-20 10:34 PM
廣州大, 人多, 地鐵少有勿計?
小強兄, 貓貓, 168兄, KK兄, 吹水王,
大廚兄, 125妹妹, 文武兄, 啊yu咁多位早晨.

mnb兄, grace妹, 路人甲兄晚上好.

祝大家週末快樂!
好像是日本
BeiDouChef 發表於 2015-3-21 10:30 AM
日本人都咁冇禮貌?
亂啽早
CC517 發表於 2015-3-21 10:47 AM
E生早晨. 週末快樂啊!
各位早午晚好。 去揾啲野食先。