返回列表 回復 發帖
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* y6 ^# V( Q6 U
CC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
8 x- _% J# N2 L0 D
tvb now,tvbnow,bttvb/ D0 R% E3 R9 A( u( K0 n
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* R) O2 N" |& i7 U. b4 b! E
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
4 N% [8 N! L  a) @( Ewww1.tvboxnow.com將功補過算係唔話得囉....公仔箱論壇) o( J! g( l/ c
金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
5 W+ s1 s/ F! ~) R. tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
公仔箱論壇4 d, y+ l1 J9 P6 i+ R7 i

1 `6 ?6 K: l  J% U0 @& Fwww1.tvboxnow.com哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,www1.tvboxnow.com/ \' `4 u: q" T- I0 T9 c1 d
呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,
% w6 d9 f8 |9 F6 U, y+ WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。版主唔出手相信其他會員都會出聲....公仔箱論壇9 l: X: v8 |$ J/ o
www1.tvboxnow.com7 e) Q% {7 _8 v# N# [
原來,貓兄的確幾活躍水區,
5 Z6 q' d' A5 I# M3 y公仔箱論壇我按住佢個簽名檔一搵就搵到,( s+ {' u" ?: S$ Z# h
一個帖去到2200幾頁....犀利..公仔箱論壇$ y9 {. r6 c! F$ E- _" k0 O+ {

5 X! Q! p4 m- K  U睇落唔使送分比貓兄 ...www1.tvboxnow.com, B! O7 q7 D4 b5 g8 u( ^
金田Sam 發表於 2015-1-10 01:57 PM
係叫貓姐姐...唔係...
我都系好細個養過貓9 C7 E; r# e) o0 G4 [" D1 m8 p
自從他過佐身我就吾養了
1 \# l3 P* P, A( L. u睇住佢離我而去的痛吾想有第二次
* c: a; _  N4 T; g突然變佐呢D同劇集無關的話題9 m5 n: h, J3 z/ C7 g' t
財神版吾好扣我分* k# N4 T" b% i/ n9 w1 y$ I* e
lhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分
4 A8 G7 _( l2 i9 M/ l* hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。CC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
www1.tvboxnow.com2 h8 z2 E: Q" H! y% r4 `
, V/ V' S0 u8 w( B/ I* F
萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。公仔箱論壇' a8 j% |  P/ D. q) `* N8 t
pknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
  S1 [  G0 k% Z3 g1 Y8 jwww1.tvboxnow.com
' P" C8 Z+ P; g! m/ B9 i4 V公仔箱論壇哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* X' ~& ~8 l2 ]! T# X2 R
版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 i- J2 _9 G; s% y/ ^

+ Y9 S. h( L7 \6 n% s公仔箱論壇點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; u& X8 @2 s  w* D- z( g
我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....
# {1 U' {! b+ P0 V( o5 @" z( D不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....
6 x, _) r4 H, G" [公仔箱論壇分 ...
- Z" o+ u% _# a6 k: }& m金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙