返回列表 回復 發帖
財神J晚上好
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
發問圖片遊戲:
他的名字叫什麼?
(每人只可參加一次)
知道答案者請發貼,歡迎參加   
發問圖片會在H.K時間明天13時正截止
(估中者可得5,000,000(5百萬獎金)  ...
timmaxsing 發表於 2013-12-21 12:51 PM
周傑倫
到睇係咪架咁多人話係佢嘅
財神J冬至快樂
財神J晚上好
財神J早晨
財神J早晨平安夜快樂
問題:聖誕前夕是否會派利是呢?
A:今天會派
B:明天才派
C:今天不會派
該問題會在H.K時間今夜23:35截止
timmaxsing 發表於 2013-12-24 02:02 PM
A:今天會派
財神J晚上好
財神J早晨聖誕節快樂
KK用"聖誕快樂"的字作一段十二字呀,多咗兩個字
timmaxsing 發表於 2013-12-25 05:06 PM
一定要12多d唔好咩
是遊戲守則嗎, 如果派錢,派少一個0得唔得呀
timmaxsing 發表於 2013-12-25 05:13 PM
少緊係唔得,問題我依架多架嘛
咁我諗唔到啦~
你先前D,隨便少兩個就已OK啦
timmaxsing 發表於 2013-12-25 05:16 PM
好難少
財神J早晨
財神J上午好