返回列表 回復 發帖
satay貓早晨燒串satay黎吃下
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
報告隨意兄,地對空火箭炮己經部署好。
kingsleyyu 發表於 2015-4-13 01:14 PM
敵人出動100架F22擋得住冇
100架戰機喎。
kingsleyyu 發表於 2015-4-13 02:59 PM
應該係100架目前最強嘅戰機
沒有最強,只有更強米得咯
lhy92725 發表於 2015-4-13 03:51 PM
我寫咗目前
下一秒都可能有新科技誕生緊
lhy92725 發表於 2015-4-13 04:51 PM
我俾夠你兩日時間如果冇點先
你想要D咩新科技?
kingsleyyu 發表於 2015-4-13 05:10 PM
问satay猫啦,佢話下一秒就有新科技比F22更厲害嘅戰機,我咪俾夠兩日時間佢囉
下一秒都可能有新科技誕生緊 = 下一秒就有新科技比F22更厲害嘅戰機 ?

唔係好明???
kingsleyyu 發表於 2015-4-13 05:19 PM
爬帖啦,懶得講
國家秘密,要閱兵先見到
lhy92725 發表於 2015-4-13 10:20 PM
你講緊強國啊
小心派特工搞定你啊...
kingsleyyu 發表於 2015-4-14 01:33 PM
大馬嘅恐怖,外人好難想象嘅
中國嘅恐怖,外人都好難想象嘅
kingsleyyu 發表於 2015-4-14 01:46 PM
强国嘅恐怖係明显,大马嘅恐怖係陰濕
IS
BeiDouChef 發表於 2015-4-14 03:01 PM
係 YES ? 定 回教極端組織伊斯蘭國(IS)?
kingsleyyu 發表於 2015-4-14 03:05 PM
你話咧
satay貓早晨
放老虎嘅話咧
Satay貓中午好