返回列表 回復 發帖
3 ]) i7 `2 D; K2 d, _; ?
多謝多謝,我要財同健康夠囉,哈哈。公仔箱論壇/ F+ a: ^- N! V- s! g7 D
leekwoklam 發表於 2014-9-9 12:36 PM
9 Z# [# k% O8 k% Q% A$ XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# O9 G( ]7 ?# c  j- W# I" n7 g0 E8 m7 D
我三樣都要.. 財,色,健康
tvb now,tvbnow,bttvb1 Q7 H* A4 [: ?' F3 G+ X; Z- u
拘捕>拘留>起訴>開庭>定罪
0 s4 Q% e' z9 C4 O, z, o: ~公仔箱論壇時間可以是1至2年
5 {+ l# A" D# a2 f* m7 t公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-9-11 04:07 AM
www1.tvboxnow.com3 k( T6 r, B4 C

& t. `$ w4 @+ m公仔箱論壇我呢度有可能十幾年添架
38# 金田Sam 公仔箱論壇# u# l( a: M) e; S7 N3 t8 U
3 I5 u' X% m) m* W1 J+ H1 g
回應你呢段-->"爆seed由九個月前仲係普通收外圍的古惑仔,可以變身為做到黑社會的坐館?? 鎗殺埋前坐館歡喜? 同再之前個坐館撻沙? 黑社會幾時換坐館可以換得咁密??"
4 h9 ?, _4 @) A" @4 C( V
1 b( n8 w3 }# V3 `係咪真架.. 劇情仲未做到喎.. 你响邊樹得到啲資料架??
香港依家係咪真係咁hit响公廁gathering架?? 唔dirty咩?? 平時我去公廁都起碼要用三張佢地供應嘅坐廁紙.. 仲要超快離開個廁所喎...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 B% o: x- w) F6 m4 n1 N3 r& I
公仔箱論壇# w/ I! M' y/ b( X3 D( ?
你肯用已經好大勇氣架啦細佬,男厠其實十級恐怖架。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ]6 r$ G; @7 A( [
leekwoklam 發表於 2014-9-13 04:06 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; l& W$ [$ F. F  [

) z6 a, g2 p6 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。未入過男廁唔知.. 不過我地呢度應該點都乾淨過香港啲公廁嘅.. 但係都無人會响公廁gathering架喎
老實講.. 個人覺得全套劇講卓sir追張太呢段最悶
本帖最後由 大文細佬 於 2014-9-16 02:24 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb+ U8 T  c) j  ?3 ]0 h

' `) [' ~, \; y6 m
玩轉《使徒行者》15/9/2014 Round 10:問歡喜哥最鍾意嘅食物係乜嘢?
& p. }% s: {1 W) p& Wtvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com( a' i3 A# `0 o4 ?1 s" a* M7 |, b- i

. A2 l3 j! x6 m( r- x歡喜哥咁中意釘姐三個師奶阿媽,我估佢最鐘意食物應該係;三丝炒瀨TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  e  O  T( ^/ K) |& ?" a
mnb1123 發表於 2014-9-16 12:34 AM
www1.tvboxnow.com; O) Z- M1 Y' Y7 H4 r, c+ w
www1.tvboxnow.com- u; m7 P/ _. }7 v- A; r0 H: [
肚痛喇.. 咁都比你諗到! 但好似佢三個c9阿媽鍾意歡喜哥.. 唔係歡喜哥鍾意佢地喎... 鹿死誰手
0 V) b2 \( o% [, _4 ^係呀,我都唔係好有興趣。
' E6 G1 {: X2 p' z# m" Mwww1.tvboxnow.com所以鍾意睇日劇嘅其中一個原因就係,唔須要硬食呢啲不必要嘅感情戲......
3 J5 H: m2 l, Cwww1.tvboxnow.com仲有,卓sir玩竊聽咁多年,係咪都不知不覺間鍾意咗好多當事人呢?tvb now,tvbnow,bttvb) m& A4 ?$ S. q8 l# B
8 S4 i- ]! v% Q" U! `4 e4 m: c6 Z3 P, d1 @/ S3 X% m$ W
我就話祟金父女條線咁就完咗,又要迫 ...
' O* s% P( }" @# Y: e* e/ M# Sleekwoklam 發表於 2014-9-15 11:14 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" b7 }( E/ B" q+ y: s

1 s) M2 u+ x' j5 N" k& v3 lwww1.tvboxnow.comUC黑警都好睇過呢pairs條線... 揾安琳同卓sir有感情仲好睇... 男嘅成熟有型.. 女嘅超索!
乜歡喜哥唔係鍾意食壽司架咩??.. 我見佢開間日本餐廳嘛!
. {; u. [! x( {1 A, P, Cwww1.tvboxnow.com哈哈,好正常吖細佬,壽司係我其中一個合理答案,雖然唔係我嘅No.1選擇,但請收獎。% C$ G0 [& `, G( F9 ^- W- @
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:18 PM
% [+ ^8 x8 p' |tvb now,tvbnow,bttvb
) ]$ q8 F* G* \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝lam lam$$.. 如果唔係見到mnb1123多謝Vandas姐, 我都唔記得多謝呀... 多謝Vandas姐呀.. 多謝你地兩位
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" g  m; M: Z3 {( e" o8 h8 l
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......
6 {; F* K8 x' r( V* ?公仔箱論壇不過我唔係嫌美儀老啊。
/ p5 j( A: F/ Y: D" Lleekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
* s) u) S6 z8 R0 h公仔箱論壇
! n9 J$ l. O% Z公仔箱論壇不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
( }! r* d' [) V6 T公仔箱論壇唔.....
! W" U% p/ M& I* |. v美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......+ U) X0 ^0 k4 s& g/ P
! h0 j, b. h! U1 j- c+ D公仔箱論壇註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...www1.tvboxnow.com; a2 L, Z( q2 W9 c) q
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: e. I" M8 A) f9 o# O

" T# ?3 X$ @" f7 I* Etvb now,tvbnow,bttvb咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
& M( ^2 A7 f1 f1 I: a. I6 L

. V4 x: p8 X6 b$ Otvb now,tvbnow,bttvb哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
$ k0 i" E$ \" O/ B# k) c公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
* ~: f, ^3 l& e. L. D  Swww1.tvboxnow.comwww1.tvboxnow.com  R1 d" B" u$ ]" D! s" I; k
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
公仔箱論壇1 }* R$ o' O( i! M
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎# `! A% R0 k$ `5 w6 ~- `8 p
( ~1 ~/ q! y0 r, _公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-18 01:09 PM
! H1 P3 v* e! ]
- `4 z" u1 }9 `+ ]/ U多謝lam lam & Vandas 姐
補充茅山聖物紅肚兜
+ l# a+ Z. }- v9 ~公仔箱論壇2940554
9 }$ w0 C5 o$ n2 D. D; HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。29405572940558公仔箱論壇, Y* w/ e" L. }
leekwoklam 發表於 2014-9-18 01:16 PM
0 Z# p5 ^( \/ f; K, m- c6 ]( L

" Z( s" V& E, V  N. S等我都買件紅肚兜著下先