返回列表 回復 發帖
又有嘉琪喇.. 我好想問有個女仔嘅造型勁搞笑... 粗眉嗰個呢.. 佢叫乜名呀??...
0 Y) e/ L9 ?2 C/ etvb now,tvbnow,bttvb有啲奇真係好誇張又好笑,睇吓吳沚默個角色烏笄。
) Y: |9 J% j5 Y+ a/ @# q1 t) n, ?公仔箱論壇2962645
+ {. L3 _  s" l9 p7 Wleekwoklam 發表於 2014-10-18 07:07 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ P% C* y) m$ t  C' _1 h
tvb now,tvbnow,bttvb  w5 f. {: n% H7 x( B1 w8 e9 u
就係呢個造型呀
第一集笑位好少, 期待之後發展
+ s0 {# I" F, f  |- z1 ~( E5 J6 ~tvb now,tvbnow,bttvbmintone 發表於 2014-10-20 11:59 PM
3 x% m5 {% f: t2 r2 j  Swww1.tvboxnow.com
5 t0 a$ S0 R7 ?4 c  ~  Itvb now,tvbnow,bttvb咁我等埋第二集先至睇lu
睇完4part之後我都無笑過- _/ H$ R8 Y( y7 W; V+ x; r
WENTECH 發表於 2014-10-21 09:10 AM
0 v$ i* N* I+ v
" D: }" ^* H0 ^. P我覺好好笑喎.. 朋友比多啲幽默感.. 做人會開心啲!
《老表,你好hea!》頭兩集有笑位, 但可能有第一輯《老表》作比較, 覺得頭兩集的笑位未算太自然和突出 (或者是自己的要求高了), 但在忙碌的工作後鬆下笑下, 都算OK啦!# r# O7 k( L4 C$ O
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- o/ N& R) p' {3 p8 \4 x& ~. X
KING SIR呢D真係戲劇大師, o係度扮老人痴呆、  ...tvb now,tvbnow,bttvb( @1 X7 ^' F$ z  ?
tycn3320 發表於 2014-10-21 10:37 PM
% r7 e& x' A, @( v公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb1 x, Y' g/ ^. _8 t2 l1 A8 [
好驚喜有馬明份呀! 未睇第二集.. 不過睇你平時啲comments同我差唔多.. 我諗畧知一二.. 第一集巳經笑到我咳唔停喇.. 爸爸又叫我唔好睇喇.. 點算.. 咁難清架!
公仔箱論壇; J! I6 p5 h' ^5 R) z; G9 X# T
- l  L3 u8 C' y, B* i- m吳沚默演烏笄,又係其中一位編劇。公仔箱論壇$ B* Q9 o' t) o/ f& ~
leekwoklam 發表於 2014-10-21 02:17 PM
/ `2 r8 n/ C$ D6 D' b- M7 {/ @8 }/ b0 {; n& \6 I
佢個妝好搞笑.. 但要睇下佢演技喇!
www1.tvboxnow.com. e3 n: T; I4 q6 u& x. N
6 p. f$ p: k6 N3 b, Y5 Dtvb now,tvbnow,bttvb嘉囉琪個「小報告」都係大茄,靠邊站嘅啫。
. h8 L7 @* g3 T" X* Q! VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-21 02:23 PM
0 W, {- A0 O: P% _2 E( {
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ u0 V9 `! l& Y. Q- W6 Z" w! x
唔係呀.. 嘉琪第一集都好多戲份吖....其實佢都係適合做喜劇
7 q# m) l9 d$ I( M- `: k" Iwww1.tvboxnow.com
/ p# o- H7 r9 W( M0 u5 L- l4 `
公仔箱論壇! {; Z( Y& s3 g  Q9 b
7 A  p1 r0 s, c6 x% k) k' V' c
LamLam,其實睇咗第一集己經可以分析,上套老表你乜嘢我無咩點睇過,唔知王祖藍做成點,但口啤同評價略有所聞,係唔錯。公仔箱論壇8 `) u: m$ h! R8 j, t4 a1 A
" O/ y/ W' z8 C! x% C
今次尤田,呢個敗家仔性格的確幾搞嘢,由王祖藍做出嚟真係好掂,真正的富二代亦未必明白點解做富二 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 B% s9 a# G) s
金田Sam 發表於 2014-10-21 03:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) @, i$ N- L' s5 \  \5 O

M: ^9 g, t  x: t$ _, x8 I祖藍係演藝學院一級榮譽畢業架...演藝學院出身啲人一向都有水準.. 更何況係一級榮譽畢業畢業生!... 福祿壽中最有才華係佢!

評分次數

• timmaxsing

2 U3 _+ a  E( @- u0 \- U9 E" ytvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ^! }3 x' h; F* m4 X9 b
睇啦! 睇啦! 網民批評成日在tbb劇集出現果5句HEA對白, 老林在戲中戲講完, 轉頭野仔又在戲中訪問環節中再講多次, 串連晒平時被批評果d hea 對白, 真係拍晒手掌!! ...tvb now,tvbnow,bttvb0 a5 h0 o0 F4 {% P& v% P* l
tycn3320 發表於 2014-10-22 12:59 AM
7 o1 p3 V% P5 k7 Xwww1.tvboxnow.com
6 L) B& F7 N# f公仔箱論壇第二集我覺得最好笑係好有佔中feel.. 朋友深思下喇!
www1.tvboxnow.com$ M) Z% z+ |( }/ F, ?$ H

- [( Q: ~( n/ E" g. y2 F9 O. \7 Ytvb now,tvbnow,bttvb其實繼聰 喺舊女友嘉琪面前show胸肌呢一幕,知道二人以前關係啲觀眾,都幾會心微笑嘅。' }0 [8 d, u  R9 @% g1 f
) _" j% X# a& Z7 z% J( ?. Stvb now,tvbnow,bttvb2965216
/ Y8 y% H' |, u) h9 K' }leekwoklam 發表於 2014-10-22 12:33 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 E; s$ J6 A; t/ O4 j
www1.tvboxnow.com/ G! v; o& A# i: ?1 M
你唔講真係唔知佢地係ex... 嘉琪好啲喇.. 起碼無咁人造吖.. 全天然嘛
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' _; o. n3 H2 _- k
2965997/ a3 {# C/ l* _& W- W
張繼聰 同梁嘉琪啲嘢陳年往事Lu(演藝學院年代),聽講係男方見異思移,又話有人介入,唔知邊句真?& H! Y! Y! D/ f* ?# k) U/ y
不過感情嘅嘢好難講邊個啱講邊個錯.....tvb now,tvbnow,bttvb. v6 r) I+ ^: [3 r2 H; k  e
leekwoklam 發表於 2014-10-23 02:46 PM
0 p' ^) @! K9 O0 m0 F公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb: V' Q9 B1 z" S8 o
有人介入定見異思遷都好.. 對嘉琪嚟講係好事.. 唔洗浪費咗時間响一個mr. wrong度...
7 {3 G8 E! m" ?; U公仔箱論壇
/ ]: {7 j1 d! v7 ~, H& Ttvb now,tvbnow,bttvb介入嗰個有病鍾意同人爭..見異思遷嗰個少一個唔少.. 至於最後呢一pair响咁嘅情況下一齊.. 希望佢地唔會因為呢種性格最後不歡而散喇.. 同時希望經歷可以令呢一pair珍惜對方喇...
. ?( q5 x* J+ ?  S公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb7 z! s, `7 h3 e/ Q! n4 n2 R
希望嘉琪快啲可以揾到mr. right!

評分次數

• timmaxsing

講番你organic個topic吖... 我全家嘅食物可以organic都會買organic 架.. 加埋最好買野生嘅海鮮類.. 咁就perfect organic喇... 身體健康 至於其他生活上.... 林在野講嗰啲細節就真要學下喇
自第1輯《老表》以來, 睇左幾套張繼聰有份演的劇集, 佢演幾個角色都好入型入格, 無論做奸人, 做喜劇, 做出來D表情, 面容, 動作, 都真係做到個角色需要既野  
& R$ d; g+ Q8 J8 E( F1 X. ]www1.tvboxnow.com《巨輪》裡姜勇的古惑仔角色
$ j% D: i, e1 h# f! U" j% l2 Qwww1.tvboxnow.com《食為奴》裡的八王爺 .../ l0 b# }& `5 z/ I0 T
tycn3320 發表於 2014-10-24 11:29 PM
) Q, f, Y1 A+ H$ m% H7 xwww1.tvboxnow.com0 U1 B: Y( C, {* K, v
你講幾乎全部同意... 但個人觀感呢套老表, 你好Hea好似有少少over咗.. 過多show 肌... 希望之後唔會太多喇
, r5 a& G$ f, H  OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ U2 Z" o9 t7 W5 x# `) b6 G
繼聰Over咗呀?tvb now,tvbnow,bttvb( c2 J8 \. \1 \% j2 `8 Y% A
我仲以為女仕會幾欣賞添?公仔箱論壇! I$ V. I6 {# I0 n+ l
論次數,阿Mario啲露點鏡頭又係幾多嘅。
  b) T* f& ^* Z6 m7 Q) ?' A: WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- W, P5 W0 e/ U1 I3 X6 ~
2967627tvb now,tvbnow,bttvb: g$ w; K- G, j8 r- p, `1 L6 j5 y
leekwoklam 發表於 2014-10-25 12:10 PM
: _* h. X( h& |- m7 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 V( T6 h4 o! R$ lwww1.tvboxnow.com我諗啲上咗年紀嘅女仕會鍾意啲掛.. 我就覺好核突
將男演員或女演扮刻意扮醜,正正係周星馳手法,
5 e" X' w' _# v6 j+ r4 u星爺拍的第三部電影開始,己將戲中人醜化,越整越醜,* h; Y1 x1 N: q+ B
仲特登搵人地缺憾放大,那個技安扮有鬚根的女人,
8 T; k0 P+ [; o0 J0 Q7 Vwww1.tvboxnow.com谷德昭次次都係敵人,田雞總係笨到無人有,阮鯨單...
2 ~: m: y/ a8 E$ T1 B+ |www1.tvboxnow.com連請了洪金寶也想 ...tvb now,tvbnow,bttvb& K1 v( }. n) \" Z: p9 B5 w9 c
金田Sam 發表於 2014-10-26 12:23 PM
) `4 s' W) N/ ]$ B
公仔箱論壇4 K' i; b, W3 r& s" k7 J
萬二蚊一向都唔係靚架喇.. 只可以講順眼.. 所以對於我呢啲觀眾嚟講.. 佢呢個造型無乜特別.. 唔係太醜.. 因為佢本身唔靚