返回列表 回復 發帖
9 O" L4 |- b6 e" w0 P# F# M* f9 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咬咬兄你好, % G8 Y2 N% g/ ]; |/ j
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉www1.tvboxnow.com  u. v% c4 H' @) K+ x& C' E
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' e' h2 A! Z; k! I" f0 z7 e
www1.tvboxnow.com% U* V/ D  [% W6 o% H* K
timmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
豬腸
3 u7 s' T" J% x3 ^4 Q3 o' qwww1.tvboxnow.com要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& E5 J4 E2 A6 v* i. W
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
2 ^3 P6 @8 ]# G# a- H# p& h6 G公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
# F+ d6 _7 I" i公仔箱論壇9 @2 X7 T  Q6 e" D  _, q
我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚.
7 w1 f" j9 h* O8 q! U呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食
; k! Q! H$ z/ f& u
6 Z4 F0 G- [# P- |因住食肥你呀大文細佬,有樣野想問,美國嗰便有無香港咸魚賣架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. Q4 `+ M8 G- t4 M
leekwoklam 發表於 2014-3-3 07:21 PM
6 ]: u6 J0 F5 Q$ |' NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb+ K6 H% h. o! v" g9 j  _8 |
已經好大個肚腩; g* T  }; {6 a/ E8 b

$ j$ n0 n' l8 u* Wwww1.tvboxnow.com有咸魚買呀, 不過包裝得密不透風, 但好似係大陸出架喎, 我唔係咁清楚, 要問下媽咪先
戲中天寶賣咸魚包,大文細佬你可想...開一檔賣咸魚魚蛋,可能會受歡迎過高天寶D包喎!( l  @$ H% V- L$ P. K3 {
timmaxsing 發表於 2014-3-3 11:47 PM
9 I: \2 m: \5 v6 E( S- p
) s/ K% D8 p. J  ?/ Q. {$ W
呢度無香港咁好食嘅魚蛋架
timmaxsing ,歡迎加入會客室講呢講路......tvb now,tvbnow,bttvb8 s0 I- l& r% W2 R: ~
不如將咸魚包餡做成咸魚味魚旦吖。公仔箱論壇" [' e  j1 V1 w8 r

8 a  L: C5 ~+ u  ytvb now,tvbnow,bttvb2686782
( M8 }0 b* \2 ?公仔箱論壇timmaxsing、大文細佬同各位網友,送上旺角咖喱魚旦,請笑納.....  ...
0 c9 @8 l  G9 E9 u% W# ]1 p! u1 s# m* M公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-3-4 11:36 AM
www1.tvboxnow.com# V7 S$ \7 |1 @3 {' A
www1.tvboxnow.com  E6 F3 [* ?+ f
引人地 無得食
本人"J神"送上一鍋麻辣咖喱魚蛋給大家食 及一起睇"食為奴"
" ?9 Y% ?" i3 n7 a  f1 p  d3 h+ Twww1.tvboxnow.com2686791
8 j  v$ V- Y4 M! S0 I3 Xtimmaxsing 發表於 2014-3-4 12:00 PM
  L$ q. [' E; {3 b3 A& U- b
( ]) {6 F9 K6 G4 g  {: sJ神兄, 乜e+香港有呢啲勁辣魚蛋食架??  你同leekwoklam一樣好衰架, 我無得食呀 好想食
其實帖內嗰啲相,兩位阿姐只有5、6成似,如果你地有其他相關照片不妨上傅分享吓吖。 tvb now,tvbnow,bttvb- I! h6 ]9 y/ Z) P7 v
  n8 _2 Y7 M% c+ k+ r& h1 H公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-3-4 04:00 PM
+ O( f$ D4 S- }  }tvb now,tvbnow,bttvb! c2 u7 O1 j+ }. B+ O' m) v; R
觀月靚啲! 起碼對眼靚過萬綺雯!
啱!萬綺雯眼神較弱,身體語言之中聲線及眼睛有弱點有時真係幾影响演出。
3 k0 l. B  J. W8 ^' x' u* j# Kwww1.tvboxnow.com觀月阿里莎的確高唔止一班,有人提醒我,其實如果論靚腳,阿里莎都贏蚊蚊少少,因為阿里莎曾獲日本2007年 Parcassio美腿大賞30歲代表,有相 ...公仔箱論壇8 C- `" {6 v6 h( w
leekwoklam 發表於 2014-3-5 12:34 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! ]5 O$ N, K' g, [4 S, o/ A% p0 f

! a" i  V3 n$ k( ^6 atvb now,tvbnow,bttvb其實唔知道邊個係觀月, 未睇過佢啲戲, 但單睇你post佢啲相, 已經靚過萬綺雯喇, 跑贏九條街!
點解我同你睇嘅嘢一樣架... 我睇皇太后賀壽第一個反應同你樣問同一個問題呀!
响套劇就梗係蔣志光IQ高喇... 但真人喎, 相信係祖藍架喇!
/ x1 I% H. x# |& k& |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好姊妹吖嘛,騎騎....www1.tvboxnow.com% q+ Q2 n4 K, u- J, T

1 D$ C/ A4 b/ @( ]www1.tvboxnow.com其實我唔係雞旦裡挑骨頭,但嗰幕真係好寒酸囉。
$ x& \& n* y! P+ M6 F8 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ Y% `1 T" Y# I6 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-3-8 02:43 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 v* z8 v& Q7 o; R. B

- O& c/ L- Z, r$ I公仔箱論壇我覺得嗰幕好奇怪
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 V3 f; {/ U+ H9 b: b9 R: C* @8 E
! G/ q& c, [5 x& \2 P' UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb7 S. _; S3 [8 b0 W. v. y8 c
真係唔知始於何時?無記監製似乎非常喜歡安排蔣志光出演一些「智者賢人」角色,其實我十分認同此等舉動。tvb now,tvbnow,bttvb1 {# @: M! Q/ f0 s2 ?# D
蔣志光嗰種面懵心精、大智若愚的演譯,同我身邊出現嘅一啲真正聰明絕頂嘅人好相似。近年劇集中的 ...  C  u5 X- Z, H
leekwoklam 發表於 2014-3-11 10:43 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: Q7 c- G9 v" z4 \2 k. M: ?& w
' h' n- n  J5 y1 D
咁勁? 你身邊有啲咁勁嘅人, 介紹嚟識下好喎! 係咪你自己呀?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 U0 L2 l" e+ f8 J6 r7 X
咪係以前份工啲老細囉,開會時三言兩語讚到你鬼咁開心,事後原來揾笨要我做爛頭卒嗰啲呀陰公.....
. B8 \% g2 s* F2 ], etvb now,tvbnow,bttvb細佬你誤會咗我啦,我永遠係笨人出手嗰隻啊! ...www1.tvboxnow.com+ I0 w* F0 A- r3 d8 S
leekwoklam 發表於 2014-3-12 11:48 AM
7 O; p* ^9 @. @/ U: S9 Y6 D
- G1 ]1 w) [7 C3 X4 i3 _公仔箱論壇你舊老細似韋小寶多啲喎, 讚到你上天, 原來係推你去屎, 韋小寶呢啲咪叫死剩把口囉, 不過韋小寶响危急關頭都會重情義嘅, 唔知你舊老細係咪呢?
$ T; `' Q: B, g2 r  o  W  ^9 P/ f公仔箱論壇
* J* _; G% r, \$ m" [6 ntvb now,tvbnow,bttvb所以唔好做笨人呀.. 一定要成日出口, 唔好出手喎! 因為講係可以天下無敵嘛!