返回列表 回復 發帖

路過俾錢活動開始。名額只限10個。  有意者就報名,即時生效~
  LastWinner  發表於 2014-10-2 01:27 AM

路過俾錢活動開始。名額只限10個。報名者  X 3   

路過俾錢活動開始。名額只限10個。 有意者就報名,即時生效~
LastWinner 發表於 2014-10-2 01:27 AM

多謝定小師妹先!!!

Ken 掌門 傍晚 晚上 好!!!
地鐵無delay?
Pedestrian_A 發表於 2014-10-2 04:00 AM
New York 地鐵?? 領教過啦!!!

拍馬追唔上香港啦!!!

點報名?
lckiong 發表於 2014-10-2 06:23 AM
回復小師妹 話 你報名咪得囉!!!
小強仲未返黎報名!!!
~ 125 also want to 報名 ~ may I ?
fls125 發表於 2014-10-2 08:18 AM
FYI You're the Seventh!!!
路過派米活動結束。 翻有報名2字者,一路捅塞

時間        支出        收入        操作
SweetLemon        10 秒前        TVB 26666666 元                積分轉出
o0月        24 秒前        TVB 26666666 元                積分轉出
fls125        40 秒前        TVB 26666666 元                積分轉出
l ...
LastWinner 發表於 2014-10-2 10:31 AM
多謝小師妹!!!
Ken 掌門 晚上好!!!
Grace姐都認識佐小師妹哦
lhy92725 發表於 2014-10-2 12:18 PM
貓貓好!!!

路人甲嘈左咁耐,唔識都變識啦!!!
今次武當重陽節登山活動終於完满結束!
多謝大家支持!

pknoface 發表於 2014-10-3 12:01 PM
多謝 Ken 掌門 ☆重陽節特備活動▁▂▃▄▅▇█ 【百步梯】 登高 大獎!!!
Ken 掌門 早晨! Happy Friday!!
Friday都要做架
lhy92725 發表於 2014-10-3 10:03 PM

我以前德州返工 Friday 會少 D 也做!!!
會甘著數架?
你系米打算繼續讀書啊?
lhy92725 發表於 2014-10-3 10:11 PM
仲未決定! 搬來嗰陣呢度仲有1、2個禮拜就開學,根本冇可能即時註冊,依家要等下學期,到時先算囉!有機會就做下兼職先,睇下點啦!!
兼職容易搵麼
lhy92725 發表於 2014-10-3 10:44 PM
應該唔難!不過老公唔俾做飲食或收銀,文書既又要就到我鐘意時段就未必咁易搵!!
做乜雀仔姐姐咁早起身,唔洗返早工就瞓晏D啦
Anonymous 發表於 2014-10-3 10:49 PM
我習慣左訓夠就起身! 有時未必咁早,不過通常都夠早煮早餐比老公食左返工!!