返回列表 回復 發帖
中場休息 :onion14:
幫主來了~~~  想你ing:onion05:
yychan 係邊個呢 好犀利a  打足一日
衣架升級好慢   計劃下次轉生做番刺客

質素點:智慧101, 敏捷1201,剩餘+力量?????
升級努力中~~~  好慢阿
原帖由 cowman 於 2008-3-19 07:51 PM 發表

努力吧...差一點點9轉了~
係啊   今日之内要轉生

衣架中場休息:onion14:
原帖由 jo7878 於 2008-3-19 08:32 PM 發表
成功贈送給 andrew123 1 個 雙倍攻擊卡!
成功贈送給 happyhour526 1 個 雙倍攻擊卡!
成功贈送給 坏蛋小子 1 個 英雄護甲!
成功贈送給 cowman 1 個 雙倍攻擊卡!......................:sleeps: ...
多謝曬lajo7878:014:
終于9轉la
原帖由 cowman 於 2008-3-20 04:59 AM 發表

你之前是好像是法? 轉了玩刺?
係啊   因爲玩法都最尾升得好慢  想試下玩刺lor:onion05:
原帖由 cowman 於 2008-3-20 05:49 AM 發表

oicc...感覺如何呢?
oicc????  咩也呢  吾明
暫時ge感覺一樣  吾知之後ge感覺係點:onion14:
原帖由 cowman 於 2008-3-20 06:07 AM 發表

升高d都係幾難升...不過暫時用卡的情況下都接受到...:019:
明白  耐性好緊要:onion14:    不過有時都好激氣  你都好犀利   
趁住復活節假期   可以晚耐d:onion05:
你估可以升幾級la
開工~~~~
原來做刺客仲辛苦   成日要+mp  打倒眼又攰手又攰 :019:  

下次轉生都係做騎士:onion03:    希望可以轉生前打齊一套騎士裝備la:onion18:
頭開始痛la  需要休息  see u:sleeps: