返回列表 回復 發帖
6 [; W! Q& F" M; ^: s, ^0 q1 R8 D2 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈...爆seed天生鼻毛異常濃密,D粉璃喺個鼻窿入唔到肺........咁都俾你唸到,好搞笑啊 阿蛇即係阿蛇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ J1 _5 }( i2 x9 [4 m
mnb1123 發表於 2014-9-12 12:10 PM
" {% k; D( J7 C$ A: fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123你過獎咯,我反而驚啲「屎尿屁」字眼太核凸咋.........
38# 金田Sam tvb now,tvbnow,bttvb$ c( L0 Y" [. e6 v9 ?, ^

/ a: P1 Q7 {) W9 s% j' vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。回應你呢段-->"爆seed由九個月前仲係普通收外圍的古惑仔,可以變身為做到黑社會的坐館?? 鎗殺埋前坐館歡喜? 同再之前個坐館撻沙? 黑社會幾時換坐館可以換得咁密??"
, V( L+ o' a# sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb7 J8 F8 ^8 {: M. ^0 W. ~% Z
係咪真架.. 劇情仲未做到喎.. 你 ...公仔箱論壇+ X8 a2 d4 u; n2 r' G
大文細佬 發表於 2014-9-12 02:28 AM
4 S; A( _! c& a) U& w2 |- s公仔箱論壇可以拍多一套外傳添,又有咁豐富劇情支線.........
! o3 |/ }) d( ~  j& X. h: q  X7 u9 J3 w$ ^( v+ p
0 i: G3 u2 y& {# \. ]! R* C) KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。D字眼太...否則怕人哋睇到,食飯會
/ l( \9 E% l# k# Y. y" E! Mtimmaxsing 發表於 2014-9-12 01:02 PM
www1.tvboxnow.com8 o6 J8 q! [9 I& [* O5 r6 f9 l6 ?
我都明白嘅,但已經盡量用出得街字眼,其他嗰啲已盡量引導讀者自己聯想就算。寫呢啲其實好辛苦哩。# T4 S" y' j. }0 Q
未來幾段都寫好,乾淨啲嘅。
香港依家係咪真係咁hit响公廁gathering架?? 唔dirty咩?? 平時我去公廁都起碼要用三張佢地供應嘅坐廁紙.. 仲要超快離開個廁所喎...4 U* G# {* A8 a$ I& _
大文細佬 發表於 2014-9-13 01:38 AM
www1.tvboxnow.com1 V) b8 W) \; F+ f/ n. e. r

' E' D$ `* g5 ^www1.tvboxnow.com你肯用已經好大勇氣架啦細佬,男厠其實十級恐怖架。
tvb now,tvbnow,bttvb) A, e2 A5 Y( I  x) Q. t
" f3 t# M* C( p' q
嗯,的確網上有好多地方有唔同版本的[劇透],同時tbb自己網頁人物簡介中又有提示,正如歡喜哥的失散女兒,卓sir想釘姐去扮其女兒,釘姐扮後太代入時反而同情起歡喜哥的遭遇,可惜最後係由爆seed開鎗ko了結,一個咁 ...www1.tvboxnow.com  q- P( ~" o4 |- y7 @, H# S1 Q
金田Sam 發表於 2014-9-14 11:09 PM
* n' [& n$ \" s5 D' U; B5 c
本劇排在台慶劇前檔都算合理(接檔為《再戰明天》),唔個期都唔係一般劇可以上,《使》算成功架嘞。但論話題性,《再》可能又會再高出一皮。
+ @8 d1 L, J' r0 A9 p! R0 {( c5 u: m% Z- j8 Y
老實講.. 個人覺得全套劇講卓sir追張太呢段最悶tvb now,tvbnow,bttvb4 Q5 M$ ?5 ~8 t! K5 k2 {
大文細佬 發表於 2014-9-14 07:06 AM
tvb now,tvbnow,bttvb0 r4 w9 `. d0 j( F
係呀,我都唔係好有興趣。
" l) L% a! u( ?, W公仔箱論壇所以鍾意睇日劇嘅其中一個原因就係,唔須要硬食呢啲不必要嘅感情戲......
2 N3 o, `" J. f. p* E# s  Y) A$ N, x仲有,卓sir玩竊聽咁多年,係咪都不知不覺間鍾意咗好多當事人呢?% e8 I7 w# N" o  F6 h! Y( }7 F
公仔箱論壇9 J0 p4 Z4 H0 X
& G: d" n& x( H6 \0 G( J: ~& m" G
我就話祟金父女條線咁就完咗,又要迫我哋睇番揾臥底、黑警重悶   ........Um
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
乜歡喜哥唔係鍾意食壽司架咩??.. 我見佢開間日本餐廳嘛!www1.tvboxnow.com! N' b2 {- f' m, @! A3 W
大文細佬 發表於 2014-9-16 02:23 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 g4 W" h& \& P, P  S1 X" K  e
哈哈,好正常吖細佬,壽司係我其中一個合理答案,雖然唔係我嘅No.1選擇,但請收獎。
* h8 I- e5 b3 U- K2 h+ R7 o7 S. A6 ^tvb now,tvbnow,bttvb
/ P' |1 G$ q) i9 s  f公仔箱論壇或者應該咁講:
1 r1 Z( @" d4 ]$ N# n' j公仔箱論壇釘姐三個師奶阿媽咁鍾意歡喜哥,歡喜哥都想享齊人之福,所以最鐘意食物應該係;三丝炒瀨 # _$ b, G" G$ D/ I5 ?
會唔會好D阿細文大佬4 b6 N: ^' Z0 s) D
mnb1123 發表於 2014-9-16 10:53 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 y/ m( M8 |& p7 N/ o4 v
mnb1123思路有啲接近我嘅標準答案,好嘢喎,請收獎。
$ |- M( f" p: m" Z# X公仔箱論壇不過,我個答案明天先公佈啦。
8 B7 b% p& s: c( E3 \# a4 \6 k7 N  p
8 c9 m) ^# T6 B; w" N$ X) @
UC黑警都好睇過呢pairs條線... 揾安琳同卓sir有感情仲好睇... 男嘅成熟有型.. 女嘅超索! ! ?+ a" ]+ Z: j$ w
大文細佬 發表於 2014-9-16 02:20 AM
! J" Z/ i4 b9 f* t; \係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......www1.tvboxnow.com% F% ^+ q' N! }+ [' E! G4 e, u
不過我唔係嫌美儀老啊。
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係www1.tvboxnow.com& r% g* j8 p/ I9 i$ {% ]
4 z1 c( r5 T, A, t! [7 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ z" e! e/ u! O0 ?$ X0 W8 I. A公仔箱論壇
* r- R8 T; }" \" X+ y4 K0 E- p: u) m

3 p( k$ @1 G7 Z$ k- H3 O不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲  e. h& g  N9 `; ?% E
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
+ Q9 J  y# D# W" D1 {! {www1.tvboxnow.com唔.....
! a! c2 i9 h$ e5 J1 J% rwww1.tvboxnow.com美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......公仔箱論壇9 _. [% V* V0 Y$ o8 u% r( ?

. u' O7 Z; N$ g1 b% `( y# o註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! K$ i4 a7 L# r3 T# H# a$ _* j

* }4 h4 h- d8 w1 f4 ^$ t公仔箱論壇有大佬撑住咁就冇有怕:tvb now,tvbnow,bttvb6 C9 W5 N/ ~/ y6 o
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。3 G/ l% @. k/ X$ O1 h
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...4 q8 A: k2 _! e) `4 V6 r3 g( A
mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
1 p$ E: p+ E8 J! x& x5 v8 i哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
www1.tvboxnow.com/ b3 y& w; ]) i9 S) |
1 @+ r7 w$ ^% u
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"公仔箱論壇' v* \( y) H  U! h. u8 G
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
% B1 g, i8 k) K& Ktvb now,tvbnow,bttvb個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% g5 e5 U& x: T( z* a) z* z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' o: M$ B  H# J4 }

9 c7 \4 M! C7 ?( n" Dtvb now,tvbnow,bttvb哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
, q& F2 E& Q: E) ?; o  X1 V公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
0 Q# ~# ^6 J3 x7 n" E我預設嗰個反而唔係呀..
# O" U( y) {% n& Ctvb now,tvbnow,bttvb
+ Z/ d( [7 p* g$ zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!; _$ D# H! R7 I, Z
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
: L$ P) R; _$ bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。