返回列表 回復 發帖
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
- p$ T" G2 k7 t6 }. ]* @4 g公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
公仔箱論壇' ^1 Y! ~8 l3 |# {: P
佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
tvb now,tvbnow,bttvb) L1 _* P1 f0 _( |/ F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( b4 y: d$ B) F# ]' E9 t, r
驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
' W) y* X* }/ Z' [8 u, pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
公仔箱論壇8 E+ y) f+ y6 U) n
咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。
# `- H: V1 \, T3 i8 J不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
2 o; Y4 J7 v4 w+ T: C$ ~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
% E* D9 e$ J5 z' @7 lmnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
. @' s; R" n" c1 zwww1.tvboxnow.commnb1123老友記,我都想呀 .
. |4 K' e0 ?, {7 [1 ~4 j5 nwww1.tvboxnow.com睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!
0 i+ F4 Z) }! j* m% m! \www1.tvboxnow.com屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! p3 z: c& S4 S; U8 k, O7 ?
係咪新名詞?因為我好out....
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 k0 O( L- Y! V; o, g9 v9 r: t
5 r+ M/ c2 P0 N' R
你居然問女同學呀?? 如果你問我... 我一定會比你試下... 結果... 我好大機會, 會多一個姊妹
& t. Z) {6 R4 g2 D2 V% [; xwww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-17 12:01 AM
2 U+ E8 O6 }0 R/ M5 u4 U* e( V, T- `* L
唉,細佬...所以我咪成日比人笑低能囉.... 公仔箱論壇1 Z6 I  j8 \& J5 G1 P# l( d& z* h
原來male食呢啲藥會有變female傾向架?好恐怖...
% D6 Y! a  z: w4 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& T3 o9 T) e( v  p' a●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ {$ o& @: C  D1 M' h7 v
●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢又岀力,十萬個感激。希望members們以後繼續支持"劇集綜合吹水
$ k3 {, V4 r+ ^7 ?- y公仔箱論壇  版"及本版版主"J神"。
* r" {0 U5 Z- B* `●至於其他會員,要特別感謝大文細佬貓姐兩位,一位傾港劇一位傾美劇,同你哋傾傾講講可以感受到何謂真正的交流,其實仲有幾位會員都好有心參www1.tvboxnow.com6 @2 z: M3 S( I% l  e
  與討論,恕我唔一一點名感謝,我知你哋會明嘅啦。
' P! H* P3 ^! K●希望休息一排後真係可以喺本版跟你哋再見。
- V4 Q, r* B, h4 rtvb now,tvbnow,bttvb
6 B9 J$ w& g2 h1 A& ?, r0 ~' Xwww1.tvboxnow.com
1 D( j; E. D  v6 K
/ D; t  F& h2 G( I, e. {公仔箱論壇
9 R# j3 L2 C: A( d6 \www1.tvboxnow.com姊魅情深結局章
% l# E1 [, {  I6 S) X  d$ xtvb now,tvbnow,bttvb
公仔箱論壇- z3 H4 y9 _" W! z
請樓主多多保重、祝大大身體安康!tvb now,tvbnow,bttvb: @# @9 s- a! K/ U
mnb1123 發表於 2014-5-18 11:40 AM
1 f$ c, B9 ?: M) k
mnb1123老友,多謝你經常參與討論,希望有机會再見。