返回列表 回復 發帖
3 [0 B) U$ `6 o

# S5 n& p; b5 H- G" q我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁 ...www1.tvboxnow.com/ C8 j- a+ Z4 R% f
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:36 AM
' B/ u/ k5 c$ N/ B0 l( n  ntvb now,tvbnow,bttvb細佬,你真係越爆越多嘢。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: M0 M! a2 F+ f. x1 l% {) N8 w3 |# X
小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
版主可能不喜歡這個話題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& M. h5 M$ e; a: A
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:29 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 q" k2 f8 o& ^% C9 S
唔會啩?吹水版輕鬆搞笑啲唔好咩?
5 Z$ s, h( c5 d5 V/ H4 Y又直接講劇情會好悶.....
+ O2 `) |. X% T& x+ n
5 _* L  ]# r+ q* `2 P
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
# x7 w4 X6 ^& e/ C4 u: v$ ^tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
( }/ Z: ~* o* E( J' z- ~1 U; M3 Q恭喜細佬估中最後兩位UC。
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* S: n. N3 \$ G% }4 w4 U

* Q7 f' i# y& _, B7 v今日星期日睇番香港星期日嘅新聞巧驚呀.. 香港人响weekend佔中.. 照理對星期日假日嘅經濟應該無乜影響架!... 點解啲香港高官指令警察出動到催淚彈咁變態架.. 佢地佔中極其量只會令到啲車入唔到啫.. 洗唔洗咁激呀.. ...
( |- u" _; f, p. ]" x& N1 A3 v3 Q大文細佬 發表於 2014-9-29 01:50 AM
& v3 N5 K# Z/ _: R公仔箱論壇係呀!琴日喺銅鑼灣轉車,好恐怖......
2 C. Q2 Y- \4 s+ p; o3 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。感覺有啲似《使徒行者》裡面,洪英社被差人圍剿咁,救命呀細佬,我幾乎日日都要行嗰區架.......
& h. ?1 k+ e' w: FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。今次嘅失控有D係警瘋手段太强硬所至 ,阿爺落聖旨要689清場,佢一定要聽話。如果發生喺強國一早出坦克開窗啦
) P" g7 R7 t$ ?- k! ^& ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。寶島睇緊阿爺點做,今日香江明日寶島,他朝君體也相同 ...
/ x2 K/ G* _( _/ n' l2 b+ r6 ytvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-29 12:22 PM
www1.tvboxnow.com/ n( P- K  o. F$ X0 J
好混亂,我都驚去賣咸鴨旦.....
+ V# Z, N% L2 M' V! |公仔箱論壇
6 S3 m2 j: |" a1 c' I0 g& J6 M; l
www1.tvboxnow.com# O3 |: ?4 z1 p1 ^" }
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。* D7 N: K- b6 J1 Y6 j# c
www1.tvboxnow.com: `  s4 I( c. s3 Z+ ?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 I1 W; F- `: @: V) `8 y: w
小嘉、------角色目的顯淺,並無想做大事之心,要死作用只有帶起爆seed傷感。/ s% b* u) u5 r$ I- ]
爆seed、--有可能死,角色去得太盡,犯法違規嘢做得 ...
" F. _2 c& C1 B  F; _金田Sam 發表於 2014-9-28 11:26 AM
( ~4 S0 ?7 v" j! u0 F5 ^0 l# j3 @公仔箱論壇多謝金田Sam幫手分析。
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說 ...
2 l8 e" J3 [  q0 a2 ~公仔箱論壇金田Sam 發表於 2014-9-29 11:36 PM
3 q* c6 T2 E" n  G. Y# ^% z' e. H1 Xtvb now,tvbnow,bttvb係喎,真係會影響rating,可能要喺限期前修改數字添...
公仔箱論壇1 m( M* v/ P# P  V2 k
6 @. ~4 h- @4 v2 `6 u; j
lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅- u( t) A2 O2 @! a! n8 l# p. s7 d
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:27 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 _' A( E6 \% M1 F
哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...4 j) h4 v9 z$ y6 B2 b" E
我冇罷課亦都唔主張...
% Z) q, N5 j8 r1 S7 [tvb now,tvbnow,bttvb嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...
! W' f. [9 x: [# lwww1.tvboxnow.com頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥....
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
- ^( A( E) ?: r, q- J& d% Q大文細佬 發表於 2014-10-1 01:35 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" M* k6 x) H, i" k
又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....
" L4 K# t) v! |2 |* t$ hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ]( ?7 j' A. Z3 I& v4 t/ `' v
而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......
5 Q! s* m9 t/ ^' H# P% P9 @公仔箱論壇- G* }0 Q% u6 E6 ^, y# c. W
細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛......
" X9 U  P5 O% e# D
' y2 V% o* s4 F, p) h你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
8 {% S' J. Q: s, h5 m7 Q3 @大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
+ D- Q1 J2 }( k- [. ^' w2 ^  l! \tvb now,tvbnow,bttvb其實係我個人問題啫,不過唔好誤會,我唔係對female冇反應,我都係正常男性一名。9 e* O% S! V% P, u
不過我覺得睇Kobe跳脫衣舞仲開心好笑咁啫.......
3 i/ o% {* d+ K! @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小tvb now,tvbnow,bttvb8 C: D+ i. T4 a+ W' R( I8 q
Pedestrian_A 發表於 2014-10-3 03:18 AM
公仔箱論壇4 [2 n) X/ u( v& o
哈哈,Kobe曾取笑佢係A-Cup.......tvb now,tvbnow,bttvb  r) Y8 s0 T" A7 ~1 G
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈,最初以為死剩卓凱一個,當然唔係真啦。www1.tvboxnow.com0 |& X) l' w! H
tvb now,tvbnow,bttvb$ J' n, O) |4 U: M; f+ e$ s
木蝨去得轟烈,而Kobe靜雞雞厘埋死,即係有2人賣咸鴨旦啦,Master271, Pedestrian_A, 金田Sam, mnb1123 請收獎。
順帶一提, 啱啱睇完最後兩集, 都好多地方要插, 但我相信編劇一定無諗過歡喜哥個角色會有咁大回響, 所以到最後加插佢係UC嘅伏線, 釣下我地癮都好嘛..初初我無諗住睇ending架.. 但見到news話有歡喜哥呢段, 我先 ...* L* d; }$ F0 M7 X3 k0 \2 `
大文細佬 發表於 2014-10-7 02:29 AM
5 l: B4 T8 I  gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢個版本結局未睇呀陰功,快啲睇番先.......
公仔箱論壇. @/ i/ r; P( n4 I9 X

* T/ D1 Z: q. V7 \3 j公仔箱論壇我無獎.. 其實我估有幾多人瓜係依據tvb嘅作風嚟估架... 一定會起碼有一pair有一個人死, 我就估有兩pairs, 一pair我估kobe, 因為編劇已經交代過佢個腦有cancer, 主角呢pair我估tvb會比個happy ending ...tvb now,tvbnow,bttvb. f( i% D* b) A8 C; ~3 @8 u) L2 P
大文細佬 發表於 2014-10-7 02:23 AM
www1.tvboxnow.com8 f) O8 \* A: P5 h4 d3 F5 m. X

& ]9 W% ~9 B  C公仔箱論壇冇獎都唔要緊。" P5 ~2 @/ l6 T& m- ?- `. [
哈哈,不愧為TVB粉絲,其實你分析得都好有道理吖,係咪?