返回列表 回復 發帖
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
3 t- Q# `: }; A# [+ S公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
; j& [: A1 d  B# u4 h$ ]公仔箱論壇佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
! w0 G2 @, i9 V& v公仔箱論壇* W2 w9 M; J" L" e% Z
驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架2 G! g# l1 _3 _
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
tvb now,tvbnow,bttvb2 }1 O2 F- v' Q% l3 H
咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。
5 F3 w/ E8 y0 e: ^9 X不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。 公仔箱論壇% Y8 }1 X8 e( l9 |$ V3 `' |
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦www1.tvboxnow.com3 H) z, K5 W, c/ H' p$ k
mnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
* }, m* D- C# {, I2 [: H& \3 ^( W
mnb1123老友記,我都想呀 .
# ]9 H# q/ N) Z4 J  l5 w' Ktvb now,tvbnow,bttvb睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!& m6 R6 ?& |8 A: Q2 y. @
屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
% k* T) j' V4 _- @0 R  o係咪新名詞?因為我好out....
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! x7 }/ }9 y$ I$ m/ d; U
www1.tvboxnow.com; H. k6 f" l3 n! [# K
你居然問女同學呀?? 如果你問我... 我一定會比你試下... 結果... 我好大機會, 會多一個姊妹
* z  d: p' r7 x. Y$ m, }大文細佬 發表於 2014-5-17 12:01 AM
) c: y! D2 R4 s8 F; M( Y. ?. P6 @www1.tvboxnow.com唉,細佬...所以我咪成日比人笑低能囉....
- T  u1 T( L# Z+ J0 u公仔箱論壇原來male食呢啲藥會有變female傾向架?好恐怖...
1 n& C- @' ?# r: i& E" v8 S( F; A* ~' y9 O0 B
●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。' V: G& I. t. F. [" s. |+ n# D2 n# o
●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢又岀力,十萬個感激。希望members們以後繼續支持"劇集綜合吹水
9 m  n1 W# `- Z% Ywww1.tvboxnow.com  版"及本版版主"J神"。
' S9 p1 ]- W' E3 @- xtvb now,tvbnow,bttvb●至於其他會員,要特別感謝大文細佬貓姐兩位,一位傾港劇一位傾美劇,同你哋傾傾講講可以感受到何謂真正的交流,其實仲有幾位會員都好有心參TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 Y: V( r7 \) d( D; i7 e2 \  ^( p4 d
  與討論,恕我唔一一點名感謝,我知你哋會明嘅啦。
1 t3 a9 m) `4 p  ?) ~; v●希望休息一排後真係可以喺本版跟你哋再見。
! P2 i' p7 T) K9 n/ I0 J: i" N: ^公仔箱論壇
# O. A+ g- R" ~4 Q5 ~; i- Qtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 e7 z1 j6 U. x; ?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-19 03:01 PM 編輯 www1.tvboxnow.com8 a/ G3 o5 I6 t: _: R6 M
公仔箱論壇/ [1 H* a3 K8 y4 Y8 i( N( \
姊魅情深結局章tvb now,tvbnow,bttvb4 P) ]; ~/ \) F! v3 ]; U' l
tvb now,tvbnow,bttvb$ \) g7 j+ ~  q  w9 f+ \) {$ u5 Y, ]) O
請樓主多多保重、祝大大身體安康!
) _  }- w7 B5 B/ E- gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-5-18 11:40 AM
- z* K5 |6 i3 F% T
mnb1123老友,多謝你經常參與討論,希望有机會再見。