返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
2 A8 Z& j& j7 K7 v師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦6 C8 u9 J: l' F8 O
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
: v; l: W0 o' E2 k4 c: P4 htvb now,tvbnow,bttvb黑色真係好型@@
8 j/ D! s: `6 i( n; v& L我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
4 h: ?5 P8 x2 P公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
. [$ P/ ^6 g8 R+ Ywww1.tvboxnow.comthx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
$ }* L  X' I7 Z% F; R* y8 s( A! x% a5 u好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
2 _4 {  f7 |8 t+ `( |! V/ T5 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
* Y. ]1 I' M2 F8 G! p- J# y+ }0 a8 E8 Q3 Nwww1.tvboxnow.com我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
; R/ F% R2 w9 K1 ^) A' X7 @我就鍾意one多d(所以訂左one). H- d; U) G3 l0 S& n( O' z
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
2 l; j4 h! M  e: @9 K% p& s7 Dwww1.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ V9 ?, g! q  i! R4 j$ A6 G1 l( i# @
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵+ B( Z; t6 Z) t
同埋我覺得one影相靚d
% O. }' z$ G6 w3 u' f公仔箱論壇如果講像素既話唔係S4高D咩
( s7 ]2 k9 _& h, y: w0 C0 ]: z魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
1 I8 b3 \+ U. m. g, JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
+ n# V2 O) N% o+ fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的