返回列表 回復 發帖

誰是"叛逃"競猜遊戲

希望呢齣戲好睇。大大力期望
TVB 啲劇次次都係開頭好睇,後尾好悶嘅
7 ^$ C- K. z! Z9 ~7 {( \8 J: g公仔箱論壇LastWinner版主,你完全講中晒我睇完第一集後嘅感覺呀。
6 d0 h) D  U3 d7 jwww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-3-18 12:26 PM
6 L. I, j8 C8 Q" jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' P' U8 B5 l' ~" }; C; gtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb4 v* k4 e" P: S2 J0 X3 i4 B8 P/ Q
你睇食為奴就知,大結局好求其咋
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- W+ {% x: H; q' _& C7 ~: w- H
雅妹好, 唔知架,好睇就我和樓主兩人"雙刀起筆"勁寫, 唔好就可能唔寫囉TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, `2 E+ i9 `9 l* }. s* v: ^- Q
timmaxsing 發表於 2014-3-18 09:58 AM
9 F' C+ k7 B' ]9 X- l1 W& Ftvb now,tvbnow,bttvb
2 J* R1 n0 w. G) d& {2 I( x
5 H) f5 m7 [  B7 i( ]& jwww1.tvboxnow.com加油 不過如果劇集係唔好睇嘅,寫來都冇用 希望好睇啦
0 \  F8 m0 \0 z% N  g公仔箱論壇食為奴係奇特笑肚之作, 但《叛逃》天方夜幕之作,所以有代觀察tvb now,tvbnow,bttvb5 Q( w$ P8 p9 o" N) c$ ?9 n( [% \
timmaxsing 發表於 2014-3-18 02:50 PM
公仔箱論壇; t! M' m# O+ m) c

0 I! Z$ S( [% t% j6 ?. w/ HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。《叛逃》都係一樣,開頭好睇,後尾就
. @5 w3 o& N0 Z* ptvb now,tvbnow,bttvb* e' V6 f' i0 w) @4 J7 v
誰是真正叛徒:TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ]# l6 K+ ~1 E% D

( s. c3 l, Y7 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我估B:鍾日嘉 (Jessica): `. h$ R) b! |4 h  U  D, T
tvb now,tvbnow,bttvb, c- W: x6 d! |- j
開頭歌見到Carson用槍指住Jessica就知啦
tvb now,tvbnow,bttvb7 `0 i- M; r! U: {, i2 A

: H, C' r& S# r5 x$ n6 |% }, F; ?: Q公仔箱論壇

評分次數

• timmaxsing

answer is Jessica..
2 g7 [( M5 U( t7 l' j# j2 Ztrust me... 100%公仔箱論壇3 u" N* j% M0 h) d
lohdes 發表於 2014-4-12 02:44 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 M6 h" l1 p: a7 O- W* z; Q+ K

9 |9 a2 S- x1 d. m8 Bwww1.tvboxnow.com
" d. J7 b% Z) U晨早猜到啦
聽日就揭曉囉,好緊張呀
---問題遊戲已截止,等待官方公布---公仔箱論壇# t% h5 W- `9 J& `
timmaxsing 發表於 2014-4-14 10:00 PM
' d# \; i/ v/ \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com" B! W- j/ b: q$ y. B$ e6 o' b: K0 r! U
4 @! @6 [5 Y7 X) Z
一定會好出人意料
我都話係jessica啦之後仲會有人估錯都得嘅