返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

" R# Z) x8 J- i0 J3 x( i7 Q5 B
# u8 K$ W$ T* e6 s- O' q1 W公仔箱論壇+ n" i% w: g' A+ S; F% R9 h
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
, |7 Y" P) ~; f$ H2 ~www1.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
, o# E2 r3 P2 T# t我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
8 Z; |. Q1 {  ~% G* T, ttvb now,tvbnow,bttvb晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
/ f) M8 p, Z7 w* E5 k1 z5 [7 g
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
tvb now,tvbnow,bttvb" @( _+ O4 h7 D: \+ S; ]
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁公仔箱論壇/ I6 E0 X9 [$ J3 h5 i
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
3 V. c: C7 a8 P6 V; P我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
/ @& l& T6 m, U8 }* m0 l+ p/ e
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多( x3 x2 I( h+ X
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
" _5 M$ c! |% A5 J7 ]/ U; ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
公仔箱論壇. C9 j# h- Y5 ?" n5 T; p6 S" U
我個陣冇特別格價個d呀) Z) V$ v: U' f! w
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
) m! H% O2 Z( G, ]6 s, P) c4 ^4 ]bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
公仔箱論壇. p* }9 }& N' b- J0 e  q, U
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料