返回列表 回復 發帖
一向對於豪門明争暗戰D劇都冇興趣,不過樓主lee sir 介紹得咁祥細、咁辛苦再加上有黎耀祥.陳國邦.鄭俊弘.邵美琪.胡定欣。睇吓點 ! K# m: _* q' W; @- l3 }$ s
睇完第一集都覺得幾好,成個蔣家一团和氣(都知表面上).到集尾蔣承天用UCG Technology收買咗黎俊發明嘅降解膠,一場豪鬥暗戰正式開始。  
" ?4 P6 [- a5 P4 S& W; d5 o+ C1 J' JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 x/ G% D# M- M6 W; L( j9 ?( {! E* i
唉.對我來講真係麻麻地。或者會選擇性睇

評分次數

• timmaxsing

你講咁多套商劇.. 我只係睇過珠光寶氣同埋絕代商驕.. 媽咪睇歲月風雲.. 當時覺得唔好睇.. 所以無同佢一齊睇... 其實唔洗講.. 你地都應該知我like邊套架喇... 唯一笑片
; r1 n. O( a( b% {2 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖.. 我都係第一次咁詳細咁睇晒 ...
* c. g. k/ T% p# S: y' A公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-4 04:31 AM
" }/ P4 `& z5 f: \, M' t8 ^
大佬睇多咗我一套,細嘅淨係睇咗黃子華、佘詩曼《絕代商驕》 呢套 《名門暗戰》或者會hea住睇
6 I& V# J, h  ?% I; c& P+ oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 N% v. y7 v) B真係?呢個會好啲嗎?
$ K- p! T+ t# _( R% H! A# F+ }2974113TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; o7 @) i; G- w5 U# o6 |5 i
leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
tvb now,tvbnow,bttvb1 M5 w* M$ c1 v  _) A2 M
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
www1.tvboxnow.com5 {& h# o$ ~1 ~1 ?3 p
公仔箱論壇0 {9 Y3 E1 `8 A. e) Q% b3 o1 e5 i# T
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
4 I  @- q! |0 V/ g- N8 Qtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
0 Z' D, k- {/ j6 H3 `公仔箱論壇
/ ]8 P* i$ H5 T% N/ otvb now,tvbnow,bttvb www1.tvboxnow.com% s7 Z: d* ]+ V
髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 U( M7 ~$ _: J: b2 {# x/ R4 S
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

公仔箱論壇: A" S( k  {8 U$ m/ Q

' s. V+ n0 Q& x2 D3 L公仔箱論壇幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
( O1 G$ l( T7 I9 U1 Z& o& U大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
' k4 M1 N% s: g
似新疆少數民族女仔
tvb now,tvbnow,bttvb& U# O: l8 g+ k( t% U7 X
tvb now,tvbnow,bttvb" ^6 S6 d6 ^+ ^- i$ X
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 t: `; ~9 b$ T5 b  N" \" ~( D; R* T
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
5 o9 h; P8 c4 _* E9 @; t4 ^
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
' E+ z# u3 [; T, `0 O& oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 }6 E7 x: z1 B+ L- T
因為佢地兩個對眼神似人
' H& F" p+ w( c0 }; |大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
& e$ t% \% j9 ]1 S5 ~公仔箱論壇眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
& a: I. T# c1 R/ Zwww1.tvboxnow.comhea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
《名門》遇「暗箭」www1.tvboxnow.com  j" q% O; o1 [2 I% t, r
「暗箭」係指HKTV套《選戰》。HKTV選喺11月19日開台,擺到明係挑戰人家TVB台慶正日,勇氣可嘉,聽講挑機之作就係講本港立法盒及特首選舉奇情實況嘅劇集《選戰》 。唔知《選戰》呢枝「暗箭」會否沖擊得到《名門暗戰》呢 ?* @9 u1 _/ T- p5 ?
4 W" K; t, w# \- Q3 u公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download9 T2 f* r$ a$ _: e- s# f: `8 g5 d& @7 G6 I2 g: R- X% s
小弟想先申報"唔會收睇《選戰》"。原因有二:一係冇時間,二係無興趣睇"政治"劇種。唔知各位網友又會否捧《選戰》場呢?tvb now,tvbnow,bttvb! v0 `% o5 T( G9 Z9 J* |- X
leekwoklam 發表於 2014-11-18 04:10 PM
+ x2 E% j3 J- h4 _! l  Jwww1.tvboxnow.com我同大文大佬一樣睇唔到 。如果睇到都會棒吓場,有競争先有進步,一來支持HKTV,二來支持智叔。
, Z  C, q  W7 l0 s! b! Utvb now,tvbnow,bttvb
/ {" C" v1 W, K! K* K' l! N% W, Pwww1.tvboxnow.com我都鍾意智叔架,我唔睇《選戰》啫,我或者會睇HKTV其他製作,《警界線》智叔都有份,我會捧場。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- m: e9 p- z/ {* G3 h1 j. w

' o9 V, z/ O5 _) mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外,嚟緊週六有線套靈異劇《大兇捕》出智叔做主角嘅單元,佢會首演「陰陽同体」角色,我一定會追。 ...
* L: l" E1 ?! k% i3 y% c' ^; s* twww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-19 02:40 PM
5 t# r) i+ d5 ]多謝LEE SIR 好介紹,《警界線》DL咗一.二集。都會一路追。《大兇捕》亦會捧場
[定欣個角色係有啲問題,一黐埋Hugo就失晒理智同常性,平時處變不驚、運籌帷幄嘅優點即刻煙消雲散....,激死。 ...
1 q* L7 P& N$ TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-22 12:49 PM [/quote]
# q( O8 ^- n4 X9 }4 B4 ~公仔箱論壇呢D就叫一物治一物、糯米治木蝨,D人成日講嘅 `前世' 囉 現今世界真係有咁嘅人。

評分次數

• timmaxsing