返回列表 回復 發帖
第一個來報到:onion31: :onion31: :onion31:
可是我是男的 仔給不給撩的說
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-3-20 06:13 PM 發表
:014: 你太好啦!!

第一个捧我场~~~~

俾个猫猫标记你先,=^·^=
竟然我是第一 那我給你撩先喔
原帖由 粉红乌鸦 於 2008-3-21 01:32 AM 發表
来撩仔。。。 :onion14:
沒有仔給你撩喔:onion14: :onion14:
原帖由 粉红乌鸦 於 2008-3-21 01:47 AM 發表

我找别的。。
不要找別的啦 我給你撩就好的咩:onion03: :onion03: :onion03:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-3-21 12:25 PM 發表
甘你觉得你撩唔撩得起我啊啦~~~~~~~

他不行的話 我來撩你的說
原帖由 271631317 於 2008-3-21 12:39 PM 發表
我都话咗会反撩架啦~~家下掉翻转~~3仔撩一女... 哈哈...
講得好 我看這裡要變成撩女區第2區的說:onion31: :onion31:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-3-21 12:50 PM 發表
你????

你甘劲,我经我唔系你对手喔
都講的 你撩不過我們的說:onion31: :onion31: :onion31:

放棄撩仔吧 乖乖給我撩的說:onion05: :onion05: :onion05:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-3-21 12:58 PM 發表
:onion03: 我唔制,你地几个虾我既
就是要虾你 你可以拿我地怎樣的說:onion31: :onion31: :onion31:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-3-21 01:08 PM 發表

我要讲俾D姐姐听,你地几个大男人吓我一个小女子!

你地系拐子佬
你的姐妹好像都不在喔

要在她們不在 才好欺負你丫
原帖由 粉红乌鸦 於 2008-3-21 01:13 PM 發表
来了...  :onion05:
又來一個卑我地虾喔:onion05: :onion05: :onion05:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-3-21 01:18 PM 發表
你睇~~~

终于有个姐姐黎帮我啦!

今次仲唔到我地虾翻你转头
沒用的 多來一個就多一個卑我地虾而已

你地虾唔到轉頭的:onion31: :onion31: :onion31:
原帖由 粉红乌鸦 於 2008-3-21 01:24 PM 發表
欺负人的......  
你是我的同鄉 我會手下留情 欺負少一點的說:onion14: :onion14: :onion14:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-3-21 01:28 PM 發表

我唔信,呢个论坛既姐姐,都好劲既

:onion05:
對丫 這裡的姐姐很勁 可是這裡的怪叔叔更勁的說:onion05: :onion05: :onion05:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-3-21 01:37 PM 發表
甘你系边一类呢????
他就是怪叔叔的說(猜的)