返回列表 回復 發帖

[自拍] 無聊自拍(加相)

,  描述: 加左 素艷 相~
買左新CAMERA,。。所以自戀下公仔箱論壇  d5 C3 `& D0 D. \! f- c7 A

+ o. y* K5 W( o* g  r! x3 c公仔箱論壇無化妝果D~~ 唔繫彈我牙
. W7 j6 Y- ^& m. [8 \www1.tvboxnow.com" |& Y2 t' N& ]3 ]: J- y! D" S
P.S. 繫起牀果陣影嘅
; l2 P9 g) C3 ?( P" y+ }www1.tvboxnow.com
& X- r1 x& G- s- M* g8 D6 s* ]6 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 lil_yuky 於 2007-12-4 01:54 PM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thanksTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 u5 L) L" D9 s& P5 p& g8 h
動作真快
原帖由 Izakaya 於 2007-12-3 02:48 PM 發表
. ?9 \/ F% ^+ }5 k$ V; @) Nwww1.tvboxnow.com呀 我上次飲茶終於見到真人
- F9 y( f( R4 {1 oCAMERA 係邊買同幾錢呀?
公仔箱論壇" u1 i$ _6 W: R/ c
5555555555555。。。妳5同我講?tvb now,tvbnow,bttvb: K8 m; B# }; F/ B1 L! `# J6 `% f* S$ `
妳繫星期幾去加?
2 {  A& Z. x% m" I3 b" Ptvb now,tvbnow,bttvb星期日我特別惡死加~~ 無啦無啦~~ 妳見到我龐大嘅身軀啦~5 P8 g  L2 x5 `

) Z+ \. J, Z7 ?1 f$ }0 [! p! _繫fry‘s 度買,包稅同買MEMORY CARD 就378
原帖由 Izakaya 於 2007-12-4 09:46 AM 發表 " k6 Q1 J, H% ?7 U$ a& |( t' }1 e

3 b. s1 s  B* QTHANK'S GIVING 個日 GUM多人講咩呀 阻住做野咩tvb now,tvbnow,bttvb# j' P' S2 u- `  J; k
www1.tvboxnow.com$ l2 U% V" ~5 ^$ n" o# n% E8 p. s3 s
咩牌子 ? 買唔到SONY $77 果部?公仔箱論壇0 }* K/ K6 M5 `: P# O) b2 R# W
8 o' N1 ]0 _% X
如果我部新手機早幾日到既話我偸影左LU:019:
5 k, E# B2 I' }' e4 P( N公仔箱論壇
" R* U: _5 |9 \8 v4 D
* [: F3 J, S& w6 w) a* ]2 H7 Wwww1.tvboxnow.com無啊~ 我呢部唔可以減價~& t3 r4 n: r  ^
繫sony架~ 粉紅色個CYBERSHOTtvb now,tvbnow,bttvb0 U' h4 ~, `- `" V5 r" a$ J! M! c# |$ f0 ~

* Y6 N+ d+ x+ Q. M: |妳下次黎飲茶記得say hi 牙~ 我遲D POST 相。。妳會見到我嘅相機
多謝支持窩~~~ 最近皮膚差左,我都唔敢化妝TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 c) U, Q/ |3 ~, S) U1 Y6 r3 I
D皮繫甘脫落~~~恐怖
原帖由 howgeemun 於 2007-12-4 04:22 AM 發表 www1.tvboxnow.com- ]- ^! E( C2 `' k
好令女呀...
& u1 F8 ^$ U5 @3 J6 n2 N+ j你返咩工驾? 点解有甘令既制服雀既??
1 _3 r2 F7 l3 l/ Q' b7 ~. v0 ttvb now,tvbnow,bttvb
; A* d  Z- k3 E( L& }0 a4 u% B
; R5 Y$ a/ M, q1 u: _( D公仔箱論壇繫D酒樓度做帶位咋~~
原帖由 wahdee 於 2007-12-5 08:24 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' i/ J6 P2 g+ A8 P+ R# P6 G
果然喺天生麗質tvb now,tvbnow,bttvb9 C: ?( G8 e  l
唔喺浪得虛名公仔箱論壇$ ~. M, j1 W; @2 |* D7 c3 \: {
# O2 @% a% V) F' v5 \* itvb now,tvbnow,bttvb
3 w+ r" v2 t; k公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* S9 B2 K* a& l
梗繫~~ ^_^,多謝妳支持啊~
原帖由 jwxie518 於 2007-12-5 01:10 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) Q7 w* O, c! H5 p
新個兩張好純=3=哈哈
1 I' B3 N: O, d; yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! \, G$ Z* z! |www1.tvboxnow.com
' U2 q# r5 U, S! CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好耐都無純過拉~ 所以米純下囖
原帖由 jwxie518 於 2007-12-6 05:39 AM 發表 公仔箱論壇; \$ e. w! n. L. Q; C% m: J
=0=純多d
+ J9 F, [% K4 \3 E& j0 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。hahahahaTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 x2 l) `3 e' X, l* F2 h
咁樣會仲好睇@@
7 Z) |  K! w: C. J- _" F9 Ptvb now,tvbnow,bttvb: `9 Z* \4 @! m! s. |4 X

6 `0 I# D' x- A  V( ?甘以后我少D化妝拉
我沒說過我是LA的