返回列表 回復 發帖

[自拍] 無聊自拍(加相)

,  描述: 加左 素艷 相~
買左新CAMERA,。。所以自戀下
8 B$ I9 H" k9 t; l. `+ s  @2 nwww1.tvboxnow.com2 Z4 t" u! M0 O( ?. L- ^
無化妝果D~~ 唔繫彈我牙
2 r7 g; l+ A6 [2 ?% X公仔箱論壇
4 B# \% L+ d* R8 y. Q, TP.S. 繫起牀果陣影嘅公仔箱論壇4 x/ F2 X0 i7 P( U" o3 W: v. I
tvb now,tvbnow,bttvb. V0 a1 ]- o* e& X
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thanks
. ?4 o& P; L9 P公仔箱論壇動作真快
原帖由 Izakaya 於 2007-12-3 02:48 PM 發表
  n6 D, a2 |- M! f# `- k# F5 u/ ?呀 我上次飲茶終於見到真人
% ?$ l, m) g7 W/ g3 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。CAMERA 係邊買同幾錢呀?
7 c+ k8 `" X# T2 j公仔箱論壇5555555555555。。。妳5同我講?公仔箱論壇8 r3 k* D5 P0 s6 i
妳繫星期幾去加? TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 V8 J& q3 p& ^6 C3 S4 p
星期日我特別惡死加~~ 無啦無啦~~ 妳見到我龐大嘅身軀啦~tvb now,tvbnow,bttvb  Z: v4 v% ?8 c

! l) L: f$ r+ w, g( x5 f3 M6 e繫fry‘s 度買,包稅同買MEMORY CARD 就378
原帖由 Izakaya 於 2007-12-4 09:46 AM 發表
  N& _! g1 Z5 v9 d; N1 x4 q公仔箱論壇www1.tvboxnow.com+ o! C$ L( t  o# E
THANK'S GIVING 個日 GUM多人講咩呀 阻住做野咩
6 ~3 \6 D1 ]7 G, ?tvb now,tvbnow,bttvb
4 v5 g6 z! j% K公仔箱論壇咩牌子 ? 買唔到SONY $77 果部?( Z: h( Q- X; S( @9 `* f6 {

) C! O% i: P( M5 V! S, ?如果我部新手機早幾日到既話我偸影左LU:019:
公仔箱論壇% s9 M( R5 }) o6 H) |9 I1 q

$ k0 B0 ]2 f& a4 f0 u* r/ Y  l  p公仔箱論壇
% \1 h% w6 }# I4 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。無啊~ 我呢部唔可以減價~www1.tvboxnow.com9 n4 L* _' N$ d- A- t7 z) d
繫sony架~ 粉紅色個CYBERSHOTtvb now,tvbnow,bttvb' O4 T( S3 j& z( l
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 z9 K% P2 K! W; e
妳下次黎飲茶記得say hi 牙~ 我遲D POST 相。。妳會見到我嘅相機
多謝支持窩~~~ 最近皮膚差左,我都唔敢化妝
* N' k& Y3 W, [tvb now,tvbnow,bttvbD皮繫甘脫落~~~恐怖
原帖由 howgeemun 於 2007-12-4 04:22 AM 發表
$ }2 h$ |& y( | 好令女呀...公仔箱論壇2 s9 X  b% n/ g& ~
你返咩工驾? 点解有甘令既制服雀既??
/ j& ^* a: i, E' M
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; D9 X, v5 U% ^9 h9 u. f

5 C! F! ?9 V, @9 r& }/ q5 G6 Gtvb now,tvbnow,bttvb繫D酒樓度做帶位咋~~
原帖由 wahdee 於 2007-12-5 08:24 AM 發表 4 H1 f) z3 Z: u8 m5 J
果然喺天生麗質% J% ?% S1 d$ O1 C$ l
唔喺浪得虛名
' v. D7 l* N/ y. |
  m! F2 U6 ~* f" L3 G3 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- o6 X7 `2 ]/ B( \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com* w2 p! }0 f7 [% y/ T' b8 \, o/ P5 Z
梗繫~~ ^_^,多謝妳支持啊~
原帖由 jwxie518 於 2007-12-5 01:10 PM 發表 www1.tvboxnow.com( g4 `" ^, U3 d" K( F; }" l
新個兩張好純=3=哈哈
www1.tvboxnow.com& v" z/ m0 Q' }' A  ^

" d& {5 @( v( {1 r1 C7 C+ [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb2 l. f* w/ j% r6 ]
好耐都無純過拉~ 所以米純下囖
原帖由 jwxie518 於 2007-12-6 05:39 AM 發表
  g7 B- J  E4 P- U5 V) Wwww1.tvboxnow.com=0=純多d公仔箱論壇/ e8 L' W$ j  s% m7 P* Y% z: m
hahahaha
7 t' d! {9 T/ N9 i; P$ Z咁樣會仲好睇@@
* R7 V0 j, d8 _  _

$ J/ @/ G. W4 O  K& W3 twww1.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: W1 B. r/ s% o; C' C. Q! p
甘以后我少D化妝拉
我沒說過我是LA的