返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2009-4-2 03:42 PM 發表

你地两个玩我啊??
迟到好过没到...个日应该会搞到好迟的..
礼拜是睡觉的好日子。。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 mun2 於 2009-4-3 12:41 PM 發表
又MC咩。。。。。 又要我吃 ice-cream咩。。。。。。
难道你有其他地方。。
原帖由 mun2 於 2009-4-3 02:03 PM 發表

无喔。。。。。。。
酱就吃你的ice cream 吧。。。
原帖由 mun2 於 2009-4-3 02:54 PM 發表
你地两个好得闲啊???
不够你得闲。。。
原帖由 qqbubu 於 2009-4-6 06:16 PM 發表

你什么都不懂~~啦~~~~
康乐的pasar malam 你懂吗?
到时她有司机载。。
我两间都可以。。。
我还是建议在tmn midah得mcd。。。
原帖由 qqbubu 於 2009-4-7 09:48 AM 發表
康乐那间啦~~~方便点啊~~可以看靓女~~
我要转一个大u turn。。。。我不要。。。很塞车。。。
原帖由 tingx2 於 2009-4-7 12:35 PM 發表

唔使invite的啦...得闲就出现啦..
聚会来架...唔通要我派invitation card啊??
他是大人物。。。你的上司。。。
又要我吃roti canai......
酱我应该不会出现了。。。
原帖由 vwwo 於 2009-4-8 04:42 PM 發表

果日我都有可能会迟到。。。。。。。。。。。
你都惯了迟到
快要到了。。。
原帖由 tingx2 於 2009-4-17 10:30 AM 發表
场地已经book好...
大家准备开战啦
谁是我的目瞟。。