返回列表 回復 發帖
组合名字:《TVBNOW》梦幻足球
组合名字:《破军》骇客组织

组合名字:靓仔一族

組合名字: 至尊紅魔
教练名字:Devin
队长名字:woodstock1221

会员名字:jacksonkua
会员名字:chu553358
会员名字:steve86

教练名字:how2109
队长名字:wayne7

会员名字:ivan282
会员名字:hendytiu
会员名字:edwin10
教练名字:canz85
队长名字:ljw1982
会员名字:C_L_Beh
会员名字:cck_my
会员名字:mikeyap

教練名字:nikotina
隊長名字:joshlier
會員名字:HIDE
會員名字:feimiao0
會員名字:wlt1110

组合名字:TVBNOW联队
组合名字:富家豪族

组合名字: "大马组"组合名字:雜牌軍團
教练名字:chfong2
队长名字:altooooon
會员名字:bmoon1977
會员名字:00-00-00
會员名字:leanming

教练名字:必胜_Win
队长名字:knchung
会员名字:toby216
会员名字:clever718
会员名字:tang6620

教练名字:ls_siew
队长名字:walala
会员名字:marcus0828
会员名字:可爱
会员名字:wei23
教练名字:puma8811
队长名字:tok
會员名字:Ima23
會员名字:jim5655
會员名字:gary_jeff

最新教练/队长/组员名字一览!!!

評分次數

原帖由 chu553358 於 2008-8-29 06:34 PM 發表
我地既jackson兄 真係唔話得 尽心尽力
為左報答你 week3 我會踩行油
唔单只你啊,我都一样要踩尽油!
唔可以同榜首距离太远。。。
原帖由 devin 於 2008-8-29 08:08 PM 發表

甘我都要努力才行。

一起拿“第一”??
哈哈。。呢期就连教练都咁好志气!
TVBNOW梦幻足球下一期必定有所作为。
原帖由 devin 於 2008-8-29 08:20 PM 發表
不过我作出很大的赌注。

我买左很cheap的前锋,

来换中场球星。

希望没博错
唔驶担心,我啱啱同你相反,
我知道呢期好多人买"中场球星"!
而我就将個注落侅前锋,
因为我依然相信啲大牌前锋係时候开斋。。。
有乜差错,大家可以cover返!
原帖由 devin 於 2008-8-29 08:50 PM 發表
未必需要cover的。

我不贪心的,

我的中场球员助攻,你的前锋进球。

甘就皆大欢喜咯
嘻嘻!devin兄遘得有道理!
我入波,你助攻,
你入波,我再助攻。。。。
原帖由 devin 於 2008-9-1 12:25 PM 發表
TVBNOW FANTASY 组合 WEEK:3

组合总分:254.5
教练名字:devin
教练得分:33 X 2 = 66
队长得分:62 X 1.5 = 93
會员名字:jacksonkua
會员得分:32.5
會员名字:chu553358
會员 ...
辞职???
唔驶啦。。。。
我都表现好差!
呢期唔係参赛者嘅"问题",
係"英超球员"個個都冇乜表现,(尤其是强队)
所以我建议DEVIN兄唔驶紧张。。。
而且呢期你同wood兄(教练+队长)两個都係我哋呢组最高分,
咁有边位代替呢??
我建议下一期等得分最高果两位做"教练&队长"!
原帖由 leanming 於 2008-9-1 09:06 AM 發表
组合总分:186.75
教练得分:18.5 X 2 = 37
教练得分:15.5 X 1.5 = 23.25
會员得分:34.5
會员得分:36 ...
多谢嗮leanmming兄!
你嘅"FANTASY上傳附件"我已经download!
非常详细,真係唔该嗮!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-1 02:20 PM 發表
哈哈哈哈哈。。。这一期大家都很低分,,,,我们至尊红魔都很低分
咁低分都排第二名!犀利犀利!!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-1 02:36 PM 發表

哈哈,还以为这一期会输的很难看,不过这一期大家却同病相怜,看来会员都是靠前锋和门将来那高分,已经很多人买的球员都没有上场,就算有都是低分数 ...
我玩咁耐,都係"第一次"得咁低分--->爆冷门!!!
原帖由 nikotina 於 2008-9-1 02:46 PM 發表

sorry everybody
唔驶SORRY嘅!大家都"同病相怜"!~

组合总分:254.50
教练名字:devin
教练得分:33 X 2 = 66
队长得分:62 X 1.5 = 93
會员名字:jacksonkua
會员得分:32.5
會员名字:chu553358
會员得分:32
會员名字:steve86
會员得分:31

组合名字:至尊紅魔                                 
组合总分:315.25
教练名字:nikotina
教练得分:53 X 2 = 106
队长名字:joshlier
队长得分:49.5 X 1.5 = 74.25
會员名字:HIDE
會员得分:16
會员名字:feimiao0
會员得分:82.50
會员名字:wlt1110
會员得分:36.5
组合总分:186.75
教练得分:18.5 X 2 = 37
队长得分:15.5 X 1.5 = 23.25
會员得分:34.5
會员名字:leanming
會员得分:55.5
组合名字:靓仔一族                                          
组合总分:320.50
教练名字:canz85
教练得分:60 X 2 = 120
队长名字:ljw1982
教练得分:54 X 1.5 = 81
會员名字:cck_my
會员名字:mikeyap
會员得分:49.0
會员名字:C_L_BEH
會员得分:34
组合名字: "大马组"
组合总分:139.00
教练名字:ls_siew
會员得分:-1 x 2=-2
队长名字:walala
會员得分:5 x 1.5 = 7.5
会员名字:marcus0828
會员得分:36
会员名字:可爱
會员得分:61
会员名字:wei23
组合名字:富家豪族
组合总分:355.75
教练名字:必胜_Win
教练得分:47 X 2 = 94
队长名字:knchung
教练得分:35.5 X 1.5 = 53.25
會员名字:toby216
會员得分:82.5
會员名字:clever718
會员得分:54.5
會员名字:tang6620
會员得分:71.5
组合名字:雜牌軍團
组合总分:318.75
教练名字:puma8811
教练得分:67 x 2 =134
队长名字:tok
教练得分:27.5 X 1.5 = 41.25
會员名字:Ima23
會员得分:50
會员名字:jim5655
會员得分:66
會员名字:gary_jeff
會员得分:27.5
组合名字:《破军》骇客组织
组合总分:324.25
教练名字:how2109
教练得分:5 X 2 = 10
队长名字:wayne7
教练得分:46.5 X 1.5 = 69.75
會员名字:ivan282
會员得分:43.5
會员名字:hendytiu
會员得分:31
會员名字:edwin10
會员得分:46

如有问题,请PM我!

排名                        组合名字得分

冠军组合             富家豪族                                       355.75
亚军组合《破军》骇客组织324.25
季军组合靓仔一族320.50
第四名组合雜牌軍團318.75
第五名组合   至尊紅魔315.25
第六名组合《TVBNOW》梦幻足球254.50
第七名组合TVBNOW联队186.75
第八名组合"大马组"139.00

累计得分:(更新直第3期)
排名                        组合名字
总得分                              

冠军组合             至尊紅魔                                          1327.25
亚军组合《TVBNOW》梦幻足球1216.25
季军组合靓仔一族1206.00
第四名组合富家豪族1120.00
第五名组合   雜牌軍團1118.75
第六名组合TVBNOW联队1080.00
第七名组合"大马组"941.75
第八名组合《破军》骇客组织844.25
如有问题,请PM我!
呢次可以咁快有排行榜!真係要多谢leanming兄帮手!
我代表所有参赛者再次多谢leanming兄 :onion17:
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-1 03:39 PM 發表
多谢jackson兄,详细的排名资料。
我都要多谢leanming兄,
辛苦嗮所有有份出力嘅会员!
小第必定真惜大家所付出嘅一切。。。
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-1 06:31 PM 發表
啊啊啊!
不敢相信这样分,我还以为会最后,又是陪跑罢了!
既然是第1啊!
哈哈。。胜兄呢期咁威!
啱啱好可以侅西甲造势。。。。
请大家多多支持西甲FANTASY FOOTBALL 喇!
原帖由 woodstock1221 於 2008-9-1 08:27 PM 發表
這一期賽果真的令很好高手不見了很多分數。。
我要繼續努力。。加油。。
wood兄你呢期最高分!
下一期就靠嗮你喇!